Kino u kvartu: danas u Šijani, sutra na Vidikovcu

ŠIJANA (PETAK, 11.9. U 20,30 SATI, IGRALIŠTE IZA STANDE)
Novi program Javne ustanove Pula Film Festival "Kino u kvartu" ima za cilj približiti film publici u njihovom svakodnevnom okruženju: na dječjim igralištima, trgovima i u parkovima. Program Kino u Kvartu održavat će se od 10. rujna do 3. listopada ove godine, svaki četvrtak, petak i subotu, a predstavit će se 12 filmova za djecu i obitelji. Riječ je o animiranim i igranim dugometražnim filmovima koji su tijekom proteklih godina polučili sjajne rezultate te oduševili publiku i kritiku, a koji se bave raznim temama na djeci zabavan i zanimljiv način.

Nakon jučerašnje projekcije "Gospodina Linka" na Tomislavovom trgu na Verudi, slijede nam današnja projekcija filma "Medvjedić Paddington 2" u Šijani (petak, 11.9. u 20,30 sati, igralište u Šijani,iza bivše Stande) i "Gordon & Paddy" na Vidikovcu (subota, 12.9. u 20,30 sati, sportsko igralište kod Prilaza Monte Cappelletta) 

Lokacija: Igralište u Šijani (iza bivše Stande)
MEDVJEDIĆ PADDINGTON 2

Izvorno ime filma: Paddington 2
Režija: Paul King
Scenarij: Paul King & Simon Farnaby
Glasovi: Ranko Tihomirović, Hrvoje Klobučar, Ivan Glowatzky, Natalija Đorđević…
Žanr: animirano – igrana  komedija
Država: Velika Britanija / Francuska
Godina: 2017.
Trajanje: 103'
Period prikazivanja: petak, 11.9. u 20.30
Sadržaj: Sada kada se medvjedić Paddington sretno smjestio kod obitelji Brown, gdje je postao popularan član zajednice, širi radost i ljubav gdje god dođe. U potrazi za savršenim rođendanskim poklonom za 100. rođendan svoje voljene tete Lucy, Paddington naiđe na savršenu knjigu u antikvarnici, no da bi je kupio mora raditi. Kada otkriju da je knjiga ukradena, Paddington i Brownsi kreću u potragu za lopovom.


Lokacija: Sportsko igralište kod Prilaza Monte Cappelletta na Vidikovcu
GORDON I PADDY

Izvorno ime filma: Gordon & Paddy
Režija: Linda Hambäck
Scenarij: Jan Vierth
Glasovi: Goran Vrbanić, Nikica Viličić, Hrvoje Perc, Darin Pavišić, Dunja Trupeljak, Sandra Hrenar…
Žanr: animirana pustolovina
Država: Švedska
Godina: 2017.
Trajanje: 62'
Period prikazivanja: subota, 12.9. u 20.30
Sadržaj: Prije odlaska u mirovinu, šumski šef policije Gordon mora pronaći novog pomoćnika. Čini se da je Paddy, pametni miš osjetljiva njuha, dobar kandidat. Oni će morati riješiti Gordonov posljednji slučaj, tajnu nestalih oraha. Je li ih vjeverici možda ukrala lisica? Gordon i Paddy uskoro će saznati.

(rex)

Facebook komentari