Kamionom pregazio ženu u Kandlerovoj ulici u Puli

TRAGEDIJA
Dostavnim teretnim vozilom, pregažena je jutros oko 8.50 sati žena u Kandlerovoj ulici kod broja 50 u Puli,  dok je prelazila kolnik ispred Srednje škole za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu Pula  poznatije pod nazivom Lipa. Riječ je o jedinom dijelu te ulice koji je otvoren za promet. Iako se ondje prometuje vrlo sporo, nesretna žena je ipak stradala, vjerojatno dok je vozač teretnog vozila vozio unatrag jer ju je pregazio stražnjim kotačem.
No, službenih informacija za sada nema, zna se tek da je žena odmah podlegla ozljedama i da je hitna medicinska pomoć nije mogla spasiti. Policijski očevid je u tijeku, a provodi ga zamjenica općinskoga državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Puli Mariza Stocco Katalenić.

Obzirom da se nesreća dogodila vozilom tvrtke UTP Uljanik, za izjavu smo pokušali dobiti direktora te tvrtke, no kako je on bio na putu, razgovarali smo sa njegovim zamjenikom koji nije htio dati izjavu a nije se htio ni predstaviti, već nam je poručio kako ćemo sve doznati od policije. (REX/Foto Manuel Angelini)

Facebook komentari