Kalis – vrhunska talijanska dermokozmetika

KOZMETIKA KOJA SE PROIZVODI U ITALIJI OD SIROVINA EU
Kalis je tvrtka koja se već više od 35 godina bavi istraživanjem i razvojem proizvoda iz područja dermokozmetike, parfema i dodataka prehrani, pod svojim imenom ili za potrebe trećih.  U Hrvatskoj aktivno posluju tek unazad posljednje 2 godine.

Sama ideja  današnjeg kozmetičkog diva započela je 1979. u galenskom laboratoriju obiteljske ljekarne što je 1983. vodilo k osnivanju tvrtke od strane magistra farmacije Fabio Brunetta.

Misija Kalisa bazira se na istraživačkoj strasti, na kreacijama i kontinuiranom poboljšanju proizvoda. Uporište Kalisa je vlastiti etički kodeks čije su temeljne odrednice: povjerenje, vjernost, poštenje, transparentnost, marljivost, zaštita okoliša, izgradnja i njegovanje odnosa kako s klijentima i tako i s dobavljačima.

Tvrtka posjeduje brojne certifikate , od normi dobre proizvođačke prakse (UNI EN ISO 9001, ISO 22716) pa do proizvodnje medicinskih proizvoda topičke primjene (ISO 13485) te je poznata  po kontinuiranom istraživačkom i inovativnom radu na proizvodima koji su koncipirani i formulirani tako da udovolje svim mogućim naučnim potrebama tržišta.

Kod istraživanja i kontrole kvalitete Kalis raspolaže izuzetno dobro opremljenim laboratorijem te je tako u stanju izvesti brojne analize sirovina i analize gotovih proizvoda pošto raspolaže najsuvremenijim i najefikasnijim instrumentima za kemijsko- fizikalne analize, razne instrumente za mikrobiološke analize i instrumente za analizu kože.

Kalis djeluje i kao konzultant mnogim multinacionalnim kompanijama s područja dermatologije i kozmetologije kod stvaranja formulacija sa specifično zahtjevnim sirovinama i aktivnim tvarima u njihovim proizvodima.
 

Kreme opuštajućeg i hidratizirajućeg djelovanja

Dermokozmetika kao jedna od kategorija djelatnosti poduzeća Kalis privlači pažnju i osvaja potrošače diljem Hrvatske. Novom linijom proizvoda koji su namijenjeni za opuštanje i hidratizaciju kože dokazali su svoju kvalitetu i u tom području.  Ako imate problema s cirkulacijom, umorom, hidratizacijom, ako Vam je potrebna zaštita kože i opuštanje onda su upravo Kalis proizvodi za Vas i Vaše probleme.

Emulgel Riposante - opuštajućeg djelovanja  za noge i stopala
Gel na bazi ekstrakta divljeg kestena, eteričnog ulja mente, ekstrakta mentola i ginka bilobe. Sinergijski spoj sastojaka pospješuje cirkulaciju i dreniranje te djeluje osvježavajuće i tonificirajuće. Služi za masažu umornih i natečenih nogu i stopala nakon dugog stajanja.

Crema per massaggi all'Arnica
Krema na bazi ekstrakta arnike, tamjana, metil salicilat i mentola koja pospješuje cirkulaciju i drenje. Olakšava umor mišića i bolove. Namijenjena je za masažu leđa, nogu, vrata i mišića.

Fomblin Plus Urea 10% emulsione
Sadrži biljna ulja, vitamin E, pantenol i mliječnu kiselinu čiji spoj djeluje protektivno, hidratantno te omekšava kožu. Aktivni spoj tvari namijenjen je kao pomoć pri svim kožnim manifestacijama od suhoće do deskvamacije i kseroze.

Fomblin Dermorisolv Classic
Emulzija na bazi Fomblin HC i pantenola koja djeluje protektivno kod crvenila, iritacija te kao zaštita kože lica i tijela.
 

Kalis proizvodi dostupni su u ljekarnama, a za sva dodatna pitanja slobodno se obratite ljekarniku.

(REX)

Facebook komentari