Kaiserdisco otvaraju ljetnu sezonu u LMC clubu

NASTUPAJU JOŠ ANEY F I BOO DALE
Clubbing ljetnu sezonu u LMC clubu ove će godine otvoriti njemački DJ majstor. Dvojac je svoju reputaciju izgradio na obradama hitova s plesnog podija, a kako dobrim ritmom atmosferu užariti do vrhunca, svim će posjetiteljima 19. svibnja s početkom u 22 sata pokazati Frederic Berger kao Kaiserdisco.
Kaiserdisco (GER) čine Frederic Berger i Patrick Buck. Počeli su se baviti glazbom još u školskim danima nakon čega je glazba postala njihova profesija. Iako su imali samostalne karijere, udružili su snage i ono što je počelo kao zabava 2008. godine remix za Phunklarique i Pierce, pretvorilo se u uspjeh i nagradu za jednu od naj prodavanijih pjesama "Beatport Top 10 Minimal Charta" za 2008 godinu.
Godine 2009. potpisuju za MBF i druge etikete pa od tada u više navrata zauzimaju vrh ljestvice Beatport. Upravo su zahvaljujući tim uspjesima osigurali međunarodnu prepoznatljivost. Kroz protekle godine remixirali su mnoga imena i izdavali na etiketama kao što su Drumcode, 100% Pure, Strictly Rhythm i Global Underground.
U LMC klubu nastupiti će Frederic Berger kao Kaiserdisco a svirat će i najnovije trake među kojima je i „La familia EP" koja ujedno izlazi na njihovoj etiketi KD Music.
Osim Kaiserdisco, nastupiti će i Aney F (SLO) i Boo Dale (CRO). (REX)

Facebook komentari