Josip Urti pobjednik i prvak u podvodnom ribolovu KSR “Medulin” za 2018.

URTI JE ULOVIO UGORA OD 18 KG
U akvatoriju Medulinskog zaljeva, 14. travnja 2018. godine, održano je pojedinačno prvenstvo kluba KSR „Medulin“ za 2018. godinu u podvodnom ribolovu, po dobrim vremenskim uvjetima uz temperaturu mora od 13 stupnjeva.

Prvo mjesto i prvak kluba KSR Medulin za 2018. godinu je Josip Urti, s osvojenih 28.500 bodova, ujedno je ulovio najvećeg ugora od 18 kg i kavalu od skoro 2 kg (1960 gr).

Drugo mjesto osvojio je Dejan Micković s osvojenih 20.370 bodova, dok je treće mjesto osvojio Branko Ikić s osvojenih 15.790 bodova.

Od mlađih natjecatelja istaknuo se Matej Njavro kao i ostali koji su iz UPŠR "Pješčane uvale", trudili se zalaganjem i svojim učešćem da ovo natjecanje bude uspješno, a to su; Manuel Širola, Mario Zečević i Elvis Zadravec.

Ovo zajedničko natjecanje dva kluba UPŠR "Pješčana uvala" i KSR "Medulin" zajednički vodili su i organizirali; Dario Verbanac, predsjednik UPŠR "Pješčana uvala" i Željko Popović, predsjednik KSR "Medulin".

Glavni sudac bio je Tajnik KSR "Medulin", Stefan Mihailović.

Minimalno propisana ulovljena riba morala imati 400 grama i više, da bi rezultat bio važeći, odnosno da bi se ulovljena riba bodavala, kao i divljač (ugor ili morska mačka) je morala imati više od 2500 grama, da bi bila bodovana. Broj riba nije bio ograničen, osim onih vrsta koje su zakonski zabranjene.

Prigodom svečanosti proglašenja najboljih podvodnih ribolovaca, uručene su plakete zahvalnice najboljim sportašima KSR "Medulin" sa značajnim rezultatima  iz 2017. godine, a to su; Dejan Micković, Branko Ikić, Dalibor Ćus i Željko Popović.

(REX)

Facebook komentari