Još jedan uzbudljivi vikend nas očekuje u klubu Kota

VIC RUGGIERO, DJ SANDRO STEHLIK, ADOO, TOMO IN DER MUHLEN...
U petak, 6. ožujka, američki glazbenik Vic Ruggiero vraća se u Kotač sa svojim solo projektom. Ruggiero je vokal i klavijaturist američke grupe The Slackers koja je nastupila u Kotaču krajem 2018. godine, održavši pritom  nezboravan koncert. Ruggiero je trenutno na turneji sa svojom partnericom Lauren Napier, a spadaju u struju američkih kantautora u naletu. Svaki zasebno imaju svoje materijale, nastupaju i zajedno, te kroz tu simbiozu prolaze svijetom i šire američku glazbenu kulturu, a svakako skupljaju i vlastitu inspiraciju. Za sebe kažu da sviraju old school country blues Americana music i da su u stanju i rasplesati vas, a isto tako sjediti s vama za šankom i plakati vam u pivo. Večer počinje u 21 sat.

Već tradicionalno, ove subote pulski DJ Sandro Stehlik svoj rođendan slavi u Kotaču u Rojcu. Sandro je započeo s DJ-ingom 2015. godine u Rijeci. Nastupao je i na Slurp! festivalu, Seasplashu, Dimensionsu te na nizu većih i manjih partija.

Za svoj 31. rođendan Sandro je okupio jaku ekipu prijatelja i suradnika. Očekuje nas beskompromisna i vrhunska techno zabava uz DJ-eve: Adoo, Tomo in der Muhlen, kolektiv Artnote (Sandro Stehlik + Beatriss) i Driverr. Party počinje u 23 sata.

(REX)

Facebook komentari