Jednodnevna edukacija na temu ‘e-poslovanje’

PRIJAVE OTVORENE DO SRIJEDE, 12. LIPNJA
Istarska razvojna agencija - IDA d.o.o. poziva Vas na jednodnevnu edukaciju na temu „e-poslovanje" koja će se održati u Istarskoj razvojnoj agenciji, na adresi Mletačka 12/IV, 52100 Pula, u četvrtak, 13. lipnja 2019. godine. Edukacija će trajati od 10:00 do 16:00 sati. Cilj edukacije „e-poslovanje“ je upoznati polaznike sa sustavom izvršenja svih elemenata poslovnih aktivnosti ekonomskog procesa elektroničkim putem, odnosno stvaranje dodatnih vrijednosti koristeći se ICT tehnologijama. Elektroničko poslovanje ubrzava i automatizira poslovne procese hrvatskih gospodarstvenika, smanjuje troškove poslovanja, ostvaruje značajne uštede čime se nedvojbeno povećava konkurentnost hrvatskog gospodarstva na europskom tržištu.

Edukacija je namijenjena svim malim i srednjim poduzetnicima.

Edukaciju će voditi:
- Matija Ražem, dipl. ing. Senior Vice President Business development zaposlen u Infobip-u koji ima više od 10 godina iskustva na razvoju globalnog poslovanja najveće hrvatske IT kompanije.  Specijalnost mu je širenje na nova tržišta, organizacija operacija i priprema prilagođenog poslovnog plana za svako tržište posebno, 

- Kristijan Matas, dipl.ing. predavač na Istarskom veleučilištu, specijaliziran za računalne mreže i digitalni marketing s više od 20 god iskustva u IT sektoru, te

- Sara Maga, mag.oec. koja je svoju karijeru izgradila u Infobipu, a trenutno radi na Fakultetu ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“. Sa desetogodišnjim iskustvom u digitalnom marketingu na globalnom tržištu, Sara je stekla vještine u području online oglašavanja, email komunikacije, marketing automatizacije i CRMa, te event menadžmenta. 

Edukacija je besplatna za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da prijavu izvršite na sljedećoj poveznici PRIJAVNICA najkasnije do srijede, 12. lipnja 2019. godine.

(Rex)

Facebook komentari