Javni poziv za financiranje programa s područja socijalne skrbi i zdravstva

ROK ZA PODNOŠENJE PRIJAVA JE 30 DANA
Temeljem Odluke o o raspisivanju Javnog poziva i načinu raspodjele raspoloživih sredstava iz Proračuna Grada Pule za 2019. godinu namijenjenih financiranju programa i projekata s područja socijalne skrbi i zdravstva od interesa za opće dobro koje provode udruge i ostale neprofitne organizacije  na području Grada Pule, dana 28. prosinca 2018. godine Grad Pula – Upravni odjel za društvene djelatnosti, raspisuje  Javni poziv za financiranje programa, projekata,  manifestacija i aktivnosti od interesa za opće dobro koje provode udruge na području Grada Pule za 2019. godinu.

Grad Pula – Upravni odjel za društvene djelatnosti poziva udruge i ostale neprofitne organizacije koje su programski usmjerene na rad u područjima naznačenim u Javnom pozivu da se prijave za financijsku podršku programima i projektima koji doprinose razvoju prioritetnih područja iz Javnog poziva; socijalna skrb i zdravstvo i veterinarstvo.

Rok za podnošenje prijava je 30 dana od dana objave Javnog poziva za financiranje programa i projekata s područja socijalne skrbi i zdravstva od interesa za opće dobro koje provode udruge i ostale neprofitne organizacije na području Grada Pule u 2019. godini, odnosno do 28. siječnja 2019. godine.

Tekst Javnog poziva za financiranje programa i projekata s područja socijalne skrbi i zdravstva od interesa za opće dobro koje provode udruge i ostale neprofitne organizacije na području Grada Pule u 2019. godini i ostala popratna dokumentacija objavljeni su na službenim stranicama Grada Pule http://www.pula.hr u rubrikama:

http://www.pula.hr/hr/rad-gradske-uprave/natjecaji-i-nadmetanja/

http://www.pula.hr/hr/uprava/upravni-odjeli-i-sluzbe/upravni-odjel-za-drustvene-djelatnosti/obavijesti/

(rex)

Facebook komentari