Javne rasprave o PPUG-u i GUP-u grada Poreča

SUTRA JAVNO IZLAGANJE
Javne rasprave o Prijedlozima Izmjena i dopunama Prostornog plana uređenja Grada Poreča i Generalnog urbanističkog plana grada Poreča provode se od 18. studenog do 7. prosinca 2009. godine. Sutra, 25. studenog 2009. godine u Velikoj vijećnici Gradskog vijeća Grada Poreča, s početkom u 17 sati, održat će se Javno izlaganje, na kojem će svi zainteresirani moći dobiti sva potrebna stručna pojašnjenja Prijedloga Izmjena i dopuna navedenih Planova.
Javni uvid u Prijedloge Izmjena i dopuna Planova može se izvršiti svakog radnog dana od 8 – 11 sati, do zaključenja Javne rasprave, u Upravnom odjelu za prostorno planiranje i zaštitu okoliša, odnosno do uključivo 7. prosinca 2009. godine.
Mišljenja, prijedlozi i primjedbe na Prijedloge Izmjena i dopuna Planova mogu se podnositi, do zaključenja Javne rasprave, odnosno do uključivo 7. prosinca 2009. godine : upisom u Knjigu primjedbi u Upravnom odjelu za prostorno planiranje i zaštitu okoliša, upisom u Zapisnik o Javnom izlaganju, dostavom putem pošte. (REX)

Facebook komentari