Izvrstan koncert grupe „Nola“ ispunio Uljanik

PUBLIKA UŽIVALA U SJAJNOJ GLAZBI
Na ljetnoj terasi kluba Uljanik u Pulisinoć je  grupa Nola održala izvrstan koncert koji je okupljena publika dugo čekala i  - oduševila se. Na koncertu je predstavljen materijal s albuma Iznad oblaka čija je naslovna skladba osvojila ovogodišnjeg Porina za pjesmu godine. Publika je mogla premijerno pogledati novi videospot za četvrti singl s albuma, pjesmu Bez tebe. Na koncertu su svi posjetitelji imali priliku po povoljnoj cijeni kupiti dvostruki album Iznad oblaka.
Grupa Nola snimila je novi videospot za četvrti singl s albuma „Iznad oblaka“, pjesmu „Bez tebe“. Pulski su porinovci i ovaj put ostali dosljedni sebi nastavljajući spontano započetu priču promoviranja sredine iz koje dolaze i to najprije videospotom za „Iznad oblaka“ te nakon toga i za „Do kraja“. Videospot za novi singl „Bez tebe“ u fokus stavlja (ne)obične ljude i njihove vrijednosti; opet susjede, prijatelje, poznanike, sugrađane. I to kakve! Marijan Jelenić, autor glazbe i teksta za singl „Bez tebe“ ujedno i scenarist ovog videospota najbolje opisuje njegovu poruku: „Bez tebe nije samo ljubavna fraza, već životna činjenica, jer kao što ne postoji glas jedne ruke tako ni pojedinac ne može sam opstati. Tom tezom vodi se i videospot za pjesmu Bez tebe.
Televizijska promocija videospota „Bez tebe“ biti će 26. lipnja u kasnovečernjoj emisiji „Ritam tjedna“ na drugom programu Hrvatske televizije. Izvrstan koncert doslovce je ispunio terasu kluba Uljanik, gdje je publika uz nove, pjevala i stare pjesme gotovo dva sata. (REX / Foto: M. Angelini)

Facebook komentari