Izvrsna sezonska ponuda jela u Restoranu Kantina

Izvrsna sezonska ponuda jela u Restoranu Kantina-72689

INTIMAN AMBIJENT U CENTRU PULE PRIKLADAN ZA POSLOVNE RUČKOVE, PROSLAVE I RAZNE DRUGE PRIGODE
Vrhunske domaće namirnice, uvijek svježa riba, priprema mesa u peći na drveni ugljen, sezonske namirnice, moderan pristup pripremi jela uz retro okuse koji nas vraćaju u neka prošla vremena dobre stare kuhinje, dio su ponude Restorana Kantina u Puli.

Trenutno Kantina nudi desetak maštovitih sezonskih jela koja ni jedno nepce neće ostaviti ravnodušnim. Gljive, buča, divlja riba, tipična istarska maneštra, juneći burger, aromatizirani rumpsteak, te druga  jela iznimno kvalitetnih sastojaka i kreativne pripreme, ove su jeseni i zime na njihovom meniju iz kojeg izdvajamo:

- Gusta juha od bundeve s ovčjom skutom pečenoj na šećeru, papru i bjelom sezamu  25kn
- Salata sa sotiranim martinčicama, lisičarkama, orasima i kozjim sirom  35kn
- Ravioli punjeni jadranskom tunom i kremom od bundeve na grana padanu  55kn
- Orada na padelu u malvaziji s krumpirom, maslinama, kaparima i cherry rajčicom 60 kn
- Burger od junetine pečen na ugljenu s marmeladom od luka i terana s kozjim sirom i hrskavom istarskom pancetom  60 kn ...

Ipak, to nije sve, Kantina svoj meni kontinuirano osvježava novim sezonskim namirnicama.

Kako je za Regional Express ispričao chef Marijan Soldo, Restoran Kantina može se pohvaliti uvijek svježom i aktualnom ribom, trenutno su to divlja orada, škarpina i šanpjer, sezonsko povrće dolazi od lokalnih proizvođača, tu su - dnevno svježa nabava, domaći kruh, domaća tjestenina, svježe začinsko bilje i meso pečeno isključivo na ugljenoj peći! Sve to Kantina oplemenjuje vinima istarskih vinara.

Ugodan i intiman istarski ambijent Restorana Kantina u Flanatičkoj ulici u Puli prikladan je za poslovne ručkove, intimne večere, proslave i razne druge prigode koje će svakako ostati u dobrom sjećanju. Kantina je odličan izbor u centru grada!

I ekipa Regional Epressa imala je prilike kušati sezonska jela s menija, te uživati u kuhinji kakvu bismo si i sami poželjeli za svaki dan.  (Piše: Doris Floričić/Foto: Manuel Angelini)