Iznuđivao majku maloljetnika i prodavao drogu

38-GODIŠNJAK JE UHIĆEN PRI POKUŠAJU IZNUĐIVANJA
Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 38-godišnji hrvatski državljanin počinio kaznena djela iznuda te neovlaštena proizvodnja i promet drogama. Muškarca se sumnjiči da je u razdoblju od 1. rujna do 4. prosinca, uz prijetnje smrću i uništavanje imovine, na osnovi nepostojećeg duga, od 49-godišnjakinje iznudio nekoliko desetaka tisuća kuna.

U jutarnjim satima 4. prosinca, osumnjičeni je u Trinajstićevoj ulici u Puli ponovno pokušao iznuditi novac od 49-godišnjakinje, pri čemu joj je predao 780 grama marihuane, navodeći da se radi o drogi loše kvalitete koju mu je prodao njen maloljetni sin. Istog dana u poslijepodnevnim satima, 38-godišnjak je ponovno pokušao iznuditi novac od 49-godišnjakinje te je tada uhićen i priveden u policijsku postaju.

Prilikom pretrage osumnjičenika, njegovog vozila i stana u Puli, policijski službenici pronašli su i oduzeli još 16.25 grama marihuane, tri mobilna uređaja i novac. Osumnjičeni je jučer u poslijepodnevnim satima priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske, a policijski službenici nastavljaju provoditi kriminalističko istraživanje.

(rex)

Facebook komentari