Izašao je treći album Antonije Šola “Nezgodna”

ALBUM JE DOSTUPAN U MP3 IZDANJU, A KUPNJOM MOŽETE OSVOJITI NAGRADE
Treći studijski album Antonije Šola - ''Nezgodna'', nazvan po istoimenoj pjesmi sa albuma, izlašao je u subotu 7.12. na naše tržište. Atonija je kao autorica ove godine sudjelovala na novim albumima Crvene Jabuke, Željka Bebeka, Zdravka Čolića, Maje Šuput, Franke Batelić, Nede Parmać i drugih naših izvođača no konačno je završila i svoje kantautorsko izdanje. Album je dostupan u mp3 izdanju na linku http://www.dallasmusicshop.com/album/domaci/antonija-sola/nezgodna/8591/ ali naravno i  obliku cd-a, u kojem se nalazi i poster , knjižica sa tekstovima, te kupon za nagradnu igru uvijek nezaobilazbu u svakom Antonijinom glazbenom izdanju.
Osim naslovne pjesme, na albumu se nalaze pjesme i singlovi koje je Antonija objavila unutar posljednjih pet godina, a koje su izvedene na festivalima poput Zlatnih žica, CMC festivala,Splitskog festivala (Svirajte mi ljubavne, Usne lažljive, Imam sve, Lagat ću, Djevojka broj jedan, Loša navika, Halo dušo - duet sa Petrom Dragojevićem, Živa meta) kao i pet sasvim novih pjesama. Sveukupno, ovo izdanje donosi čak 16 sjajnih glazbenih ostvarenja od kojih je već većina osvojila radijski eter.
Autorski i koautorski Antonija potpisuje glazbu i tekst većine pjesama, dok joj je glavni suradnik, autor i producent Branimir Mihaljević. Osim s njim, surađivala je i s Dušanom Bačićem, autorom pjesme ''Nezgodna'', i aranžerom Bojanom Dragojevićem, zatim sa Silvijem Pasarićem na novoj pjesmi "Nešto kao volim te", Marsellom Benzonom na pjesmama ''Živa meta'', ''Imam sve'' i ''Pod narkozom'',Miroslavom Škorom kao supervizorom i koautorom i Ivicom Muratom za pjesmu ''Imam sve'' i "Što da ne", s tamburaškim sastavom Dyaco na pjesmi ''Usne lažljive'', te sRejhanom Okanovićem na pjesmi ''Loša navika''.
Posebno želimo naglasiti suradnju s Tihomirom Preradovićem za sasvim novu pjesmu ''Ne umire ljubav stara'' koju potpisuje Arsen Dedić na tekst Jasminke Svirčić.
Nakon posljednjeg singla "Žigolo'' za koji je upravo snimljen i vedeospot u MedVid produkciji i organizaciji Paola Batela, novi singl  ''Svaki dan je put''  Antonija izvodi s Draženom Žerićem Žerom, na nadolazećem Zagrebačkom festivalu.
Kao i na prijašnjim albumima, Antonija je i uz izlazak albuma 'Nezgodna' odlučila nagraditi najvjernije obožavatelje tako da
kupnjom novog albuma možete sudjelovati i u nagradnim igrama u kojima možete osvojiti sjajne bogate nagrade:

  • Božić pod zvijezdama od 22.-26.12. u blagdanskom ugođaju Wellness Hotela Aurora na Lošinju!
  • ulogu u Antonijinom videospotu
  • 3x Lodoli majice
(PRAVILA NAGRADNE IGRE ZA BOŽIĆNI WELLNESS ARANŽMAN U HOTELU AURORA LOŠINJ POTRAŽITE NA
www.dallasmusicshop.com )

Facebook komentari