Ivana Majcan - novi singl i spot naziva “Dok plešeš” - VIDEO

PLESNE DIONICE U SPOTU OTPLESAO JE DEVIN JURAJ IZ PULE
Ivana Majcan mlada je i talentirana pjevačica iz Buzeta. Prošlog se ljeta predstavila sa pjesmom "Ljubav se dogodi"; potom je izdala singl "Vatra", a "Dok plešeš" upravo je izdan singl i snimljen video spot, u suradnji sa kućom Menart. Ivana je tako nastavila dosadašnju suradnju s kompozitorom i tekstopiscem Tonijem Pernićem, koji je singlu podario lepršavost, pozitivan duh i razigran karakter, dok su za besprijekoran aranžman zaslužni Alen Spada (gitarist i producent ) i Leon Brenko (klavijature), Marko Kalčić (bas) te bubnjar Goran Salvi.

"Dok plešeš" spot je nadahnut plesom koji predstavlja izraz slobode duha, a svoju je plesnu ulogu u spotu sjajno odradio Devin Juraj iz Pule, sudionik finala Supertalenta.

„Spot je snimala ekipa N.O.Production Videography u Puli na području Buzeštine;  na maloj rječici Bračani gdje sam se inače kao klinka kupala. Zanimljivo je da je noć prije snimanja spota bilo veliko nevrijeme i da se voda jako ohladila pa snimanje u vodi u 6 ujutro nije bilo baš bajno ali eto, stisneš zube i odradiš sa smiješkom.” – rekla nam je u telefonskom razgovoru Ivana Majcan.

Do konca godine Ivana će objaviti još jedan singl, a u prvoj polovici godine, nada se i album, sve pod kapom Menarta, sa kojima doista lijepo surađuje.

Devin Juraj, plesač iz Pule, rad na Ivaninom spotu opisuje ovako: " Snimanje spota pjesme "Dok plešeš" bilo je fenomenalno. Do sada nisam snimao leđima okrenut reflektorima; te kada sam čuo da ću se vidjeti samo kao silueta, mrvicu sam se zabrinuo. Morao sam temeljito razmisliti koje korake izvesti a da budu vidljivi; jer prema mojoj interpretaciji, ako budem samo crna silueta - svi koraci koji će biti uži i uz moje tijelo; neće se vidjeti. Na moju sreću i olakšanje, kada smo počeli snimati i kada sam vidio da se ne moram brinuti o nevidljivosti pokreta, jako sam se opustio. Počeo sam plesati s puno sreće i bez ikakvih briga na svijetu. Bio sam doista iznenađen s koliko lakoće i snage sam plesao; gledajući da sam prije snimanja imao nastup; te se dosta umorio ali, kao i svaki puta, nisam o tome puno razmišljao. Jako sam uživao u ljubaznosti i radu s kameramenima, pogotovo jer smo se dobro i brzo razumjeli kako ćemo što odraditi. Posebno zabavan dio je i onaj koji se najčešće spomene kada govorimo o videu; su sekvence s brašnom.  Oduvijek sam htio isprobati kako bi bilo plesati i bacati brašno u zrak; te kako bi izgledalo na kameri, i baš taj dan dobio sam tu priliku.  Kroz smijeh i uzbuđenje dogovarali smo kako i kada bacam, skačem, udaram po podu itd. Slučajno sam u jednom trenutku pogodio kameru s brašnom i moram priznati bilo mi je mrvicu neugodno, od svih mjesta gdje je brašno moglo odletjeti, išlo je baš tamo...

Sve u svemu, prezahvalan sam Ivani Majcan što me odabrala za ovaj video, neki ljudi ne bi mogli zamisliti, ali kada vas netko odabare da budete dio nečeg što stvaraju, još pogotovo kada se radi o umjetnosti, osjećate mali topli val sreće i užitka koji vam prolazi kroz cijelo tijelo. Moram se i zahvaliti ekipi koja me snimala, koji su kasno u noć čekali da dođem s nastupa, pa namjestili sve potreben stvari za spot, snimili me te sve to opetpospremili. Bila mi je velika čast raditi, iako kratko, s dobrim ljudima i plesati na dobru pjesmu. Ovo iskustvo me prisjetilo na misao koju si svako tolko ponavljam u glavi „ DOK PLEŠEŠ, uvijek budi zahvalan ljudima koji su ti pužili tu priliku!“
(REX)

Video vezan uz članak

Facebook komentari