Istria Winter Cup 2017.

EUROPSKI PRVOLIGAŠI U NOVIGRADU I ROVINJU
Istria Winter Cup, međunarodni nogometni turnir koji okuplja europske prvoligaše, po sedmi se put održava na području Novigrada i Rovinja.
Od 29. siječnja do 05. veljače 2017. godine publika će na terenima Novigrada i Rovinja imati prigodu uživati u egzibicijama vrhunskih igrača profesionalaca.

U vrijeme priprema za nastavak nogometne sezone momčadi iz Hrvatske i inozemstva snage će odmjeriti podijeljene u dvije skupine, a finalni će se sportski dvoboji odigrati na novigradskom igralištu. Za testiranje i usavršavanje forme svojih igrača klubovi su izabrali trenutno najveću manifestaciju takve vrste u Hrvatskoj i brojne pogodnosti koje sportske destinacije pružaju.

Tajna uspješne organizacije ovog zimskog turnira je u pogodnostima sportskih i smještajnih kapaciteta i usluga koje svojim znanjem i iskustvima na raspolaganje stavljaju ovdašnji ujedinjeni sportski i turistički djelatnici.
Dragi navijači i ljubitelji nogometa, pozivamo vas da zajedno proslavimo ljepotu i uzbuđenja sporta! Uskoro i detaljnije...

(rex)

Facebook komentari