Istra 1961 zapucala penal i nadigrala Dinamo-VIDEO

ISTRA 1961-DINAMO 0:0
Pula i Veruda bile su danas u znaku nogometa, gotovo tri tisuće gledatelja došlo je pogledati Istru 1961 i „europski Dinamo“. Prilazi stadionu bili su zatvoreni za promet, a najvatreniji navijači Istre 1961 na utakmicu su došli organizirano, glasno ali bez ikakvog incidenta. Utakmica je zadovoljila ukuse navijača, posebno onih domaćih koji su gledali agresivnu i dobru Istru 1961 koja je ukupno gledajući bila bolja ekipa i bolje je stajala na terenu.
Prvu šansu imao je Traore u 13. minuti kada je jedan njegov udarac s 20-ak metara skoro iznenadio golmana Dinama Butinu. U 31. minuti golman Istre 1961 Lovrić izvrsno je obranio pokušaj Barbarića. Uz ovu šansu Istra 1961 imala je još dvije poluprilike no na odmor se otišlo s rezultatom ništa-ništa. Odmah na početku drogog poluvremena Istra 1961 je zapucala penal, točnije Šehić nad kojim je jedanaesterac i napravljen. Domaćini se nažalost nisu držali one poznate da onaj nad kim je napravljen penal, isti ne bi trebao pucati. Butina je pročitao Šehića.
Do kraja utakmice zabilježili smo tri poluprilike, prvu Rocea, drugu agilnog Anđelkovića, a treća Alimija. Dinamo nije očekivao ovakav otpor Istre 1961 i nije se samo prošetao Verudom kako su to očekivali poznavatelji nogometnih prilika. (REX/MANUEL ANGELINI/VIDEO-BASSO)  

Video vezan uz članak

Facebook komentari