Istra 1961 izgubila od Slaven Belupa, Krstanović zabijao i previjao se…

ISTRA 1961-SLAVEN BELUPO 2:3 (2:2)
Nakon utakmice treneru Slavena je postavljeno pitanje o zdravstvenom stanju njegovih igrača na što je on odgovorio da će više znati od ponedjeljka nakon rekuperacije. S obzirom da je dvostruki strijelac i asistent kod trećeg gola Ivan Krastanović je ostatak meča odležao valjajući se valja mu samo poželjeti što brži „oporavak“. Ako Krstanović nakon Drosine više ikad  stane na noge vjerojatno će Istri 1961 zabijati slijedećih dvadeset godina. 

Istra 1961 je odigrala očajnu utakmicu u fazi obrane pa će trener Prelec morati ili potaknuti sportski dio Uprave kluba da mu dovedu neka pojačanja ili ćemo se svi skupa morati pomiriti s time da će svaki prekid, svaki korner biti noćna mora domaćih navijača. 

Već spominjani Krstanović vjerojatno više ni sam ne zna koliko je golova zabio na Drosini, zabijao je u dresu Zagreba, Zadra, Lokomotive, Dinama, Rijeke, Slavena a na današnjoj utakmici svoja dva gola postigao je u 12 minuti i 42.minuti dok je kod trećeg asistirao Puclinu u 61.minuti. 

Za Istru 1961 strijelci su bili Gržan iz penala u 15 minuti i Obeng nakon asistenciji Ćužea u 35.minuti.  Sve u svemu Istru 1961 sigurno čeka još jedna vrlo neizvjesna sezona, no to je sve mladi i vrlo objektivni trener Ivan Prelec ponovio u više navrata. 

STRA 1961: Čondrić 5, Grujević 5,5, Rufati 5, Bosančić 5, , Pavić 6, Ivančić 6 (od 73. Munivrana -), Galilea 5,5, Obeng 6,5, Gržan 5, Fuentes 5,5 (od 67. Perić-Komšić -), Ćuže 6  (od 86. Lončar -).
(Nenad Marjanović Fric/FOTO: Elvis Malagić )

Facebook komentari