Igor Franković izabran za novog predsjednika HURIN-ove regije Zapad

OBUHVAĆENO UKUPNO 12 RADIJSKIH POSTAJA SA TOG PODRUČJA
Nakon što je Hrvatska Udruga Radija u lipnju dobila novo vodstvo, prošlog se tjedna u restorau Poklon na Učki održala izborna sjednica HURIN-ove regije Zapad na kojoj je izabrano novo vodstvo koje će zastupati Udrugu na regionalnoj razini, točnije u Istri, Primorju i Gorskom Kotaru.

Za predsjednika HURIN-ove regije Zapad, Istre, Primorja i Gorskog kotara koja obuhvaća ukupno 12 radijskih postaja sa tog područja, jednoglasno je izabran direktor Rovinj FM-a, 27-godišnji Igor Franković dok su za dopredsjednike izglasani Miroslav Pleše sa radija Gorski kotar, Ivan Radolović  sa porečkog Radio Centra te Zdenko Beker sa radio Otok Krk.

U svom obraćanju, Franković se zahvalio na ukazanom povjerenju i istaknuo kako mu je jedan od prioriteta okupljanje svih radijskih postaja u cilju zajedničkog ostvarenja dogovorenog plana djelovanja.

Igor Franković, novi predsjednik Hurinove regije zapad ujedno je postao i članom Izvršnog odbora HURIN-a, jedne od najdugovječnijih udruga u Hrvatskoj te se time pridružio Zvjezdanu Jurcoli, direktoru Radio Istre koji je ujedno i dopredsjednik HURIN-a. Njima dodajmo i direktoricu Radio Labina, Dezi Paliska koja je u lipnju ponovno izabrana u Stegovni sud Udruge, što znači da su istraske snage i predstavnici u Hurinovoj udruzi koja broji 110 radijskih postaja, visoko zastupljeni u radu ove udruge.

Čestitke, kolega!

(REX)

Facebook komentari