Započela velika humanitarna akcija “Svi za Tustu”

NAJAVLJEN JE I VELIKI HUMANITARNI KONCERT
Velika humanitarna akcija i koncert „Svi za Tustu“ započela je danas, prvom najavom akcije, a nastaviti će se koncertom na kojemu će nastupiti veliki broj poznatih hrvatskih i pulskih bendova. Koncert će se održati u petak  3. veljače u Klubu Uljanik  s početkom u 21h, a cijena ulaznice biti će 40 kn. Nastupiti će Hladno Pivo, Psihomodo Pop, Pokret otpora, Reanimacija, Tito“s  bojs, Dj. Wootchyak, Macola Bend sa Tonetom (Dean Pavletić), Sale - Kud Idijoti, a Stipe Drviš će također otpjevati nešto za Tustu. Robert  Zuber  pojaviti će se u ulozi voditelja, a prisutan će biti i Gradonačelnik Grada Pule Boris Miletić. Točna imena izvođača biti će poznata kasnije jer se još uvijek vode pregovori sa bendovima.
“Kao organizatori već  jedanaest  godina velikih  humanitarnih akcija koje  završavaju sa velikim koncertom pod nazivom „SVI ZA“ + određeno ime djeteta ili osobe  o kome se radi, svake godine pomognemo  nekome kome je pomoć potrebna da mu spasi  ili barem donekle omogući normalan život u našoj zajednici i našem gradu. U akcije se uključi cijeli grad. Do sada smo u našim humanitarnim projektima prikupili više od milijun kuna i time spasili mnoge živote,  za što smo i nagrađeni od Grada Pule nagradom „Grb Grada Pule“, rekli su organizatori akcije Danijela i Zoran Đorđević. Đorđevići su se povodom organizacije ovogodišnje humanitarne akcije i koncerta pod nazivom „SVI ZA TUSTU“  obratili svim puljanima za pomoć Branku  Črnac, poznatijem kao Tusta, pjevaču grupe Kud Idijoti iz Pule.
Branko boluje od teške bolesti  koja se zove  Mikrocelularni karcinom iz anemneze. Karcinom mu je zahvatio grlo  što se uspješno smirilo, no zahvaćena su i pluća sa čime Tusta sada vodi tešku borbu.  „Potrebno  mu je mjesečno oko 6.000 kuna, no najviše od svega potrebna mu je spoznaja da nije sam“, rekli su Đorđevići i pojasnili da se Branko liječi alternativnom metodom Bijele imele koja je do sada polučila dosta dobre rezultate u oporavku zračenjem oslabljenog imuniteta. „Nažalost takve lijekove HZZO ne pokriva te je Tusti potrebna pomoć svih nas“, istaknuli su Đorđevići, a najavi akcije je prisustvovao i Igor Stanković iz benda Pokret otopra koji se organizatorima također obratio s inicijativom za organizaciju iste.
Pomoći mogu svi  koji mogu i žele , simboličnom uplatom na Žiro račun otvorenom u OTP banci  br. 3111403278 na ime Branko Črnac , pod naznakom  „SVI ZA TUSTU“. (D.F.)

Facebook komentari