Humanitarni koncert za Branka Vrebca iz Pule

PETAK 18.LIPNJA, KLUB ULJANIK
Humanitarnu akciju tj. koncertno događanje koje će se održati u pulskom klubu “Uljanik”, u petak 18. lipnja, s početkom od 22 sata, pokrenuto je od strane Slađane Vujice, Brankove dobre kolegice s ciljem prikupljanja prijeko potrebitih novčanih sredstava, kako bi Branko u predviđenom vremenskom roku mogao izvršiti operativni zahvat.
Naime, tridesetpetogodišnji Branko Vrebac iz Pule, obolio je od glaukoma (očnog tlaka) prije nešto više od dvije godine. Glaukom mu je uništio vid do te mjere da je skoro u potpunosti ostao bez vida. Uz svo liječenje i dosadašnje tretmane, nije zabilježen pomak na bolje.
Od strane dr. Nikice Gabrića iz Poliklinike “Svjetlost” iz Zagreba, prilikom pregleda ustanovljeno je kako je operativnim zahvatom kojega je moguće izvršiti u spomenutoj klinici, Branku moguće spasiti vid, te pružiti novu životnu priliku.
Trošak operativnog zahvata iznosi 15 000,00 €. Isto tako, poliklinika je izašla u susret izvršivši operativni zahvat na Brankovom desnom oku bez naknade, no daljnje liječenje i operativni tretman drugoga oka uvjetovano je novčanim pokrićem.
Budući da je Branko zbog bolesti više od dvije godine na bolovanju, te poradi podstanarskog odnosa, nije u mogućnosti osobno snositi troškove liječenja, a kamoli troškove operacije. Vid na desno oko Branku se polako vraća, no da bi mogao ostvariti dosadašnju “kvalitetu” života kao i radne sposobnosti, potrebno je izvršiti što skoriji operativni zahvat i na njegovom lijevom oku.
Tim povodom, u klubu “Uljanik”, u petak 18. lipnja, bit će organizirano prikupljanje sredstava te će tako iste večeri u glazbeno - koncertnom programu svoj doprinos pružiti sastavi: Radio Aktiv, Reanimacija, Equinoxe, Fancy Filter iz Pule, kao i Kryn (ex Downfall) iz Rijeke.
U ime organizacijskog odbora, nadamo se da ćete se odazvati ovom humanitarnom događanju, te svojim dolaskom i kupljenom ulaznicom, koja stoji 25 kuna, Branku vratiti vjeru u što skorije rješenje njegova zdravstvenog problema.(REX)

Facebook komentari