Humanitarna akcija za palčicu Leonu Zaru Gavrić

HUMANITARNA UDRUGA 'POKLONI MI BUDUĆNOST'
Humanitarna udruga 'Pokloni mi budućnost' ima novu humanitarnu akciju za malenu sugrađanku, djevojčicu Leonu Zaru Gavrić.

Ovo je njezina priča:

Djevojčica Leona Zara Gavrić rođena je 6.10.2012. kao „palčica“ u 28 tjednu trudnoće sa dijagnozom specifične cerebralne paralize-tetrapareza spastica i nažalost ovisna je u potpunost od pomoći drugih. Usprkos teškoj dijagnozi njena baka Goranka Bašić (njen udomitelj) vodi je na rehabilitacije od samog rođenja i sa njom svakodnevno vježba. Djevojčica je obuhvaćena 4 satnim programom Dnevnog centra za rehabilitaciju Veruda gdje polazi vrtićki program za djecu sa posebnim potrebama. Rehabilitirala se u Krapinskim toplicama u dva navrata, bila je nedavno i na pregledu u dubrovačkoj klinici Glavić.
Zara još uvijek ne može sama ustati i hodati i ne može pričati. Potrebni su joj je pojačani tretmani i specijalizirano liječenje. Treba Vašu pomoć i u nabavci opreme za neurostimulatorne vježbe.
Baka sa kojom živi od rođenja i koja o njoj vodi stopostotnu brigu, iscrpila je svoja materijalna sredstva za njenu rehabilitaciju.

S obzirom da djevojčica može imati adekvatnu terapiju u Krapinskim toplicama Privatna Praksa Fizikalne Terapije Sanja Petrač - Fizio Sanja, između ostalog Vojtu, Terasuite metodu, usluge logopeda, defektologa i radnog terapeuta ali su terapije veoma skupe, organizatori humanitarne akcije mole sve one koji mogu i žele pomoći Zari i njenoj baki da doniraju dobrovoljni prilog uplatom na račun.
PBZ banka:
HR1423400091510872947

rex

Facebook komentari