Humanitarna akcija za Dom za djecu i mlađe punoljetne osobe u Puli

AKCIJA HUMANITARNE UDRUGE 'POKLONI MI BUDUĆNOST' POČINJE U NEDJELJU
Humanitarna udruga 'Pokloni mi budućnost' najavila je humanitarnu akciju za štićenike Doma za djecu i mlađe punoljetne osobe u Puli. Akcija započinje u nedjelju, 27. travnja kada će Ribarska koliba ugostiti štićenike Doma, a Zemlja zabave će im nakon ručka prirediti nezaboravnu animaciju primjerenu njihovoj dobi.

Osim toga, Udruga 7. svibnja u 20 sati u Cabahiji najavljuje humanitarni koncert uz bogatu tombolu, gdje će se ujedno održati prvo predstavljanje ove novoosnovane udruge. Svirati će Irena i Mauro Giorgi. Tombola će biti simboličnih 10 kuna i svaka će biti dobitna.
Ulaz je besplatan, biti će samo kasica za dobrovoljne priloge. Prodavati će se i Tranqillina hand made card (unikatne čestitke za sve prigode), gdje će pola iznosa od cijene čestitke ići za humanitarne svrhe, a pola "proizvođaču" za materijal.

Humanitarna udruga 'Pokloni mi budućnost' je novoosnovana udruga koja će svoje projekte i sredstva prikupljena od humanitarnih akcija usmjeravati prvenstveno na djecu, odnosno na omogućavanje edukacije siromašnoj djeci i djece bez roditelja (i kupnju opreme za interesne aktivnosti djeteta, npr. ukoliko voli sport npr. patike, likovni - likovna oprema, itd.).
Udruga ima ostvarenu suradnju sa Pučkim otvorenim učilištem na način da će isto stipendirati štićenike.

Ako nekome treba takva vrsta pomoći može se obratiti udruzi putem facebook inboxa, putem e-maila: poklonimibuducnost@gmail.com, putem mobitela od udruge: 099/573-5007 ili doći direktno na adresu Verudela 8, Pula.
https://www.facebook.com/pages/Humanitarna-udruga-Pokloni-mi-budu%C4%87nost/703249353046882

Iz Udruge pozivaju sve zainteresirane koji žele poduprijeti rad ove udruge da postanu podupirući članovi na način da uplate godišnju članarinu čiji minimalni iznos iznosi 100 kuna.
Nakon uplate javite svoje podatke na e-mail poklonimibuducnost@gmail.com kako biste dobili člansku iskaznicu.
Uplatom članarine doprinijeli ste radu udruge te pomogli da Udruga pomogne potrebitima, iznos od članarina utrošiti će se također na omogućavanje edukacije djeci slabog imovnog stanja i djeci bez roditelja, odnosno na kupnju potrebne opreme za edukaciju.
Uplatu članarine možete izvršiti putem opće uplatnice ili putem internet bankarstva na slijedeći način:
Platitelj: ime, prezime, adresa;
Primatelj: Humanitarna udruga Pokloni mi budućnost, Verudela 8, Pula;
Opis plaćanja: članarina 2014.;
IBAN računa HR09 2340 0091 1106 4880 6,
SWIFT CODE: PBZGHR2X

Facebook komentari