Hidratantna “bomba” kao spas za lice nakon ljeta

VRATITE SVOM LICU SVJEŽINU I SJAJ NAKON SUNCA I MORA
Nakon ljeta našoj koži koja je bila pod utjecajem sunca i mora potrebna je iznimna hidratacija. Kako bi spriječili nastanak hiperpigmentacije (staračke pjege) i niz drugih negativnih posljedica ljeta Studio korektivne estetike Zdravi i vitki pripremio je za vas hidratantnu „bombu“ po promotivnoj cijeni.
Tretman dubinske hidratacije uz dermoinfuziju i hijaluronske ampule od sada su na akciji u „Zdravi i vitki“.

Voda, kao najvažniji sastojak živih organizama ( udio vode u ljudskom organizmu iznosi do 90% ) nužna je za život svih živih organizama. Tretman čistim kisikom i odabranim preparatima pomoći će očuvati najvažniji izvor ljepote i kvalitete kože – vodu.  Zahvaljujući česticama kisika, aktivne tvari iz kozmetike apsorbiraju se duboko u kožu i osiguravaju dugotrajnu i intenzivnu hidrataciju. Uz pomoć navedenog tretmana koža postaje glatka, kompaktna i elastična.

Nakon 35. godine života koža zahtjeva intenzivnu brigu i njegu ,a žene diljem svijeta su u potrazi za „lijekom“ koji smanjuje bore, čini kožu gipkom te posvjetljuje ten.  „Zdravi i vitki“ su osluškivali potrebe svojih klijenata i ostvarili njihove najdublje želje.  Lifting masaža je tretman koji pomlađuje, učvršćuje, revitalizira kožu i ravna bore te ispunjava sve zahtjeve zrele kože. Masaža uključuje nanošenje kreme za masažu koja sadrži pro – kolagen, a terapeut primjenjuje tehnike za regeneraciju i zatezanje kože. Koristi se maska s mikroelementima koja pomlađuje i revitalizira kožu.

S obzirom na to da nam je ljeto završilo, ovi tretmani su iznimno potrebni našem licu i koži . Priuštite svojoj koži tretman za koji će Vam biti zahvalna.
Posjetite Zdravi i vitki te pošaljite upit još danas ili dogovorite termin za besplatne konzultacije.

Pratite Regional Express putem Facebook stranice jer Vas čeka nagradna igra u kojem dijelimo jedan tretman kisikom.

(REX)

Facebook komentari