Hauser objavio novi spot za skladbu ‘The Lonely Shepherd’ - VIDEO

BRIJUNSKI PEJZAŽ POMOĆI ĆE SVIMA DA SKRENU MISLI SA SVAKODNEVNIH BRIGA
Hauser je objavio novi spot za skladbu “The Lonely Shepherd” (from Kill Bill with London Symphony Orchestra), objavljenu na prvom solo albumu “Classic”. S ovim spotom, baš kao i onima koji dolaze u narednim tjednima, Hauser se nada da će publici diljem svijeta pružiti toliko potrebni glazbeni bijeg i utjehu u ova uznemirujuća vremena.

„U vrijeme dok mnogi od nas ne mogu napustiti svoje domove, nadam se da će prekrasan pejzaž Nacionalnog parka Brijuni i melodija „The Lonely Shepherd“ pomoći da skrenemo misli sa svakodnevnih briga. Nadam se da ćete izdvojiti nekoliko trenutaka da uživate i da se opustite. Želim vam sve najbolje, uvijek i sad“, kaže  Hauser kojeg gledamo samog na Brijunima u emotivnoj izvedbi jednog od remek-djela klasične glazbe.

I Hauser poštuje samoizolaciju i morao je odgodoti neke planove. No to mu ne pada teško:

„Ja sam zapravo cijeli život u karanteni i izolirani samac koji je u svom svijetu i mislima. Puno vremena provodim i sam u prirodi pa je trenutačna situacija za mene samo nastavak samoizolacije. U travnju će biti godišnjica pauze od 2CELLOS i turneja. Trebao sam krenuti sa solo turnejom, ali su koncerti potvrđeni za travanj i svibanj odgođeni zbog pandemije. Mislim da ova samoizolacija ima i dobrih strana. Bit će ovo provjera za većinu ljudi, mogu li biti sami sa sobom, okrenut će se sebi i nekim izgubljenim vrijednostima. Svijet juri, radili smo protiv prirode. Sad treba stati malo da se neke stvari poslože. Priroda se već obnavlja. Čuvajte sebe i druge i ostanite doma.“, poručuje Hauser.

(Rex)

Video vezan uz članak

Facebook komentari