Gradonačelnik Rovinja zahvalio sugrađanima na dosadašnjem ponašanju

OBJAVA GRADONAČELNIKA ROVINJA MARKA PALIAGE NA NJEGOVOM FACEBOOK PROFILU
Gradonačelnik Rovinja Marko Paliaga javno se zahvalio svojim sugrađanima na dosad iskazanom ponašanju u slučaju koronavirusa, jer je u Rovinju trenutno zabilježen samo jedan slučaj zaraze. Na svom facebook profilu Marko Paliaga je napisao:

"Dragi Rovinjci, drage Rovinjke,

Jučer nas je županijski Stožer izvijestio kako je u Istri situacija oko epidemije koronavirusa zasad stabilna i da je uzlazna linija epidemije napokon doživjela lom, dok u Rovinju imamo i dalje samo jedan slučaj zaraze.

Ova je pozitivna statistika i Vaš rezultat, stoga vam se želim zahvaliti i poručiti vam koliko sam ponosan na sve vas koji se pridržavate propisanih mjera i savjeta. Vjerujte mi, znam da vam nije lako i svjestan sam svih vaših odricanja. Znajte da ste njima spasili mnogobrojne živote.

Mislim da je najvažnije to što smo izbjegli scenarij poput onog s kojim se suočavaju zemlje poput Španjolske i Italije. Mislim da smo protuepidemijske mjere u Istri donijeli na vrijeme i doprinijeli uvelike tome da se što prije uvedu u cijelu Hrvatsku.

Dokazali smo da zajedno možemo, da smo zajedno jači i da uspijevamo pretrpjeti i najteže trenutke. Sada se od nas traži da još malo izdržimo kako bi u konačnici, svi skupa, i pobijedili ovu borbu.

Hvala svima i kuraja!"

(rex)

Facebook komentari