Gradonačelnik Pule Boris Miletić primio jubilarne darivatelje krvi

ISKRENO HVALA SVIMA!
Povodom Dana darivatelja krvi, gradonačelnik Pule Boris Miletić danas je u Komunalnoj palači primio jubilarne darivatelje za 2016. godinu. Ovom im je prilikom uputio čestitke i zahvale za humana djela koje čine kako bi pomogli onima kojima je to potrebno. „U znak zahvale predložit ću Gradskom vijeću da se darivateljima koji svoju krv daju preko 75 puta osigura pravo na besplatan javni gradski prijevoz“ istaknuo je Miletić nadodavši kako mu je izuzetno drago što živi u gradu u kojemu ima puno humanih ljudi koji su u svakom trenutku spremni darovati tu dragocjenu tekućinu.

„Izuzetno sam sretna što danas iznova imamo priliku odlikovati naše darivatelje koji su nebrojeno puta dali krv“ ponosno je kazala ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Pula Jasna Vekić pritom istaknuvši kako je u posljednjih godina prikupljeno nešto više od 12 tisuća doza krvi. 

Zahvale na ovoj plemenitoj gesti uputile su i počasna članica Crvenog križa dr. Arne Slivar, predsjednica Gradskog društva Crvenog križa Pula Lorena Lazarić Stefanović, djelatnica transfuzijske službe pri Općoj bolnici Pula Jasmina Simović Medica te voditeljica zdravstvenih programa Helena Vidović. „Želim se zahvaliti za sva darivanja i svaku ispruženu ruku, jer vaš dar je neprocjenjiv, velik i važan“ zaključno je kazala Slivar koja im je ujedno i poželjela puno zdravlja. 

Svim jubilarnim darivateljima krvi i krvne plazme za 2016. godinu podijeljene su zahvalnice i mali znak priznanja. 

Jubilarni darivatelji krvi:
50 darivanja krvi
1.     Dragovčić Neven
2.     Drobnjak Dragan
3.     Dukšić Marijan
4.     Đurić Kristijan
5.     Ganić Siniša
6.     Hervat Bruno
7.     Manzin Roberto
8.     Mijatović Zoran
9.     Moslavac Zlatko
10.   Nalić Goran
11.   Perčić Mladen
12.   Petrić Robert
13.   Radetić Darko
14.   Ružić Valter
15.   Sagadin Zoran
16.   Savić Ričard
17.   Stanojević David
18.   Vidolin Alen
19.   Vlah Dragan

75 darivanja krvi
1.     Herak Vladimir

100 darivanja krvi
1.     Bačac Milenko

125 darivanja krvi
1.     Omanović Sadik

(REX)

Facebook komentari