Gradonačelnik obišao radove izgradnje prometnice Tivoli - VIDEO

ŠKUFLIĆ: 'RADI SE O KRITIČNOJ PROMETNOJ LOKACIJI'
Pulski gradonačelnik Boris Miletić zajedno sa suradnicima danas je obišao radove na infrastrukturnom uređenju i pristupu Sportskog centra Tivoli.

Trenutno su u tijeku završni radovi na prometnici dugoj 310 metara, a do sad je postavljena kompletna javna rasvjeta, oborinska odvodnja, odbojna ograda i rubnjaci uz cestu. Vrijednost investicije iznosi gotovo 2 milijuna kuna.

'Dosad su odlasci i dolasci na lokaciju Sportski centar Tivoli bili veliki problem. Vjerujem da je ovo trajno rješenje koje će donijeti i sigurnost i protočnost prometa na tom dijelu', rekao je Miletić u izjavi za medije.

Pročelnik Upravnog odjela Grada Pule za prostorno uređenje Gioradno Škuflić dodao je kako se radi o kritičnoj lokaciji koja je prometno neprihvatljiva i nesigurna, dok će po okončanju radova ona zadovoljavati sve sigurnosne standarde.
'Riješili smo oborinsku odvodnju i rasvjetu, a završni sloj asfaltiranja je u tijeku. Dok je zatvorena, biti će moguće kretanje samo za pješake', pojasnio je Škuflić te dodao da je fekalna odvodnja ujedno produžena do nekoliko susjednih objekata.
Radovi bi trebali završiti ovog proljeća. (Piše/Video: Doris Floričić/Foto: Manuel Angelini)

Video vezan uz članak

Facebook komentari