Grad Pula: u suradnji s policijom regulacija prometa na najkritičnijim točkama

ZBOG LOŠEG VREMENA NA JUGU ISTRE OČEKUJU SE PROMETNI ZAČEPI...
Iz Grada Pule obaviještavaju vozače na jugu Istre, kako se zbog najave lošeg vremena, koje se tijekom današnjeg dana očekuje na jugu poluotoka, i zbog moguće gužve na pulskim prometnicama, u  u suradnji s djelatnicima PU istarske i prometnom jedinicom mladeži osigurava regulacija prometa na najkritičnijim točkama i ulazima u Pulu.

Grad Pula ovim putem apelira na vozače da ukoliko nije nužno ne koriste automobile za odlazak u grad, već da koriste sredstva javnog gradskog prijevoza.
Zahvaljuju svima na strpljenju i razumijevanju; te pozivaju na oprez u prometu i poštivanje propisa.

Sretno svima!

Danas se u Istri očekuje vrlo nestabilno vrijeme uz povećanu mogućnost pojave lokalnih grmljavinskih pljuskova. Nije isključena niti mjestimična  tuča, ponajprije na Ćićariji, no izolirani neverin moguć je i na otvorenom moru. Zapuhat će slab, na moru zapadne Istre prolazno umjeren sjeverozapadnjak, poslijepodne prolazno umjerena bura. Minimalne temperature zraka od 17 do 24°C, dnevne do 30°C.

U utorak i srijedu već poboljšanje; djelomice sunčano vrijeme, povremeno u unutrašnjosti uz umjerenu naoblaku uz slab, na moru povremeno umjeren sjeverozapadnjak. Jutarnje temperature zraka od 15 do 21°C, dnevne uglavnom od 28 do 30°C, u srijedu i bura. Temperature bez promjene.

(REX)

Facebook komentari