“GOODBYE 2018” i ove godine ispred Sportske dvorane u Novigradu!

ISPRATITE STARU 2018. DOK SE DRUGI TEK PRIPREMAJU ZA FEŠTU
Gdje ćete se vi zabavljati i ispraćati staru godinu dok se drugi tek pripremaju za feštu? Neka to bude 31. prosinca u Novigradu, gdje nakon uspješne prošlogodišnje proslave za vas pripremaju novu, još bolju i još luđu! Obilje dobre glazbe, pića i hrane čekat će na vas ispred Sportske dvorane u Novigradu gdje ćete moći što god poželite – zaplesati i zapjevati uz razne domaće bendove, družiti se s obitelji, prijateljima, posjetiteljima i sugrađanima, te po prigodnim cijenama guštati u kuhanom vinu, kobasicama, gljivarskom kotliću, maneštri i čobancu.

Zabavni program starta od dvanaest sati, a ispraćaj stare 2018. godine obilježiti će se odbrojavanjem u 17 sati. Tada su domaćini pripremili i nešto posebno što će ostati trajno zabilježeno – želja im je snimiti milenijsku fotografiju na platou ispred dvorane, sa svim posjetiteljima koji će na glavi nositi novogodišnje plave kapice. One će se prodavati na štandu za prikupljanje donacija za vatrogasnu opremu DVD Novigrad.

Organizirati će se i lutrija, pa u pauzi između dobrog obroka i zabave moći ćete okušati sreću. Moći ćete osvojiti doista sjajne nagrade, a kako se pazi na to da priča ima i humanitarni karakter, vjerujemo da će vas dodatno motivirati to što će prihod od lutrije, odnosno kupnjom novogodišnjih plavih kapica, pomoći hrabrim vatrogascima te omogućiti Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Novigrad da kupi novu vatrogasnu opremu.

Program:
 
12 sati - ZABAVA ZA KLINCE
plesne skupine, folklor, mažoretkinje
DJ Tommy RI

14 sati - ZABAVA UZ BENDOVE
Tu i tamo band
Funbox Band
No problem band
Cittanova rock ensemble
The Screaming Wheels
Kosirići

17 sati -ISPRAĆAJ stare godine i MILENIJSKA fotografija

Pozivamo vas da se pridružite proslavi te ispratite staru 2018. godinu u pozitivnom ozračju s dobrim željama za nadolazeću novu 2019 godinu. Sve novosti pratite na Facebook do-gađaju “Goodbye 2018” na službenim Facebook stranicama Sportske dvorane Novigrad.

(rex)

Facebook komentari