Golmanski kamp Cotić-Starčić ovog ljeta u dva termina

OD 10. DO 15. SRPNJA I OD 21. DO 26. SRPNJA U RAVNOJ GORI
U petak je u prekrasnom ambijentu vrsarskog hotela Vista održana konferencija za medije vratarskog kampa „Cotić-Starčić“. Aleksa Cotić i Aleksandar Starčić su educirani treneri vratara kod HNS-a koji su ovo ljeto u Ravnoj Gori organizirali svoje četvrte i peti kamp po redu.

O njegovom radu i jedrenju prema mladim vratarima najbolje govori da su u rekordnom roku skupili 40 vratara, a mnogi moraju i odbiti - objasnili su i zašto: „Ne treba se odreći naših načelnika u radu koji su od početka takvi trebali da budu grupe po maksimalno ljubimac vratara. Ne, imajući u vidu da su svi pružili priliku da sudjeluju, mislim da ćemo već sada reći da, interes će biti na ovoj razini, a mi ćemo u ljeto 2021. odraditi tri ljetne kampe u Ravnoj Gori “, rekao je Aleksa Cotić.

Prvi termin kampa je od 10. do 15. srpnja na kojem će sudjelovati dvadeset vratara, a druga polovica dolazi u drugom terminu od 21. do 26. srpnja. „Cilj je da svi ponudimo određenu obuću za vrata, a uspjet ćemo popraviti neki tehnički element ili dotjerati vratarsku tehniku, a onda mislim da ćemo biti zadovoljni“, rekao je Aleksandar Starčić.

Osim njih dvojice, s golmanom još radi u Danijelu Starčiću, Aleksandrov sin koji je trenutno profesionalac u slovenskom Rudaru iz Velenja nije siguran za oba termina. Međutim, od prvog dana u kampu Cotić-Starčić je pozitivno podijelio - dok su Starčić radili dva treninga ujutro s dečkima od šest do 13 godina, a tako je Cotić u istom terminu na drugom kraju terena radio s onim starim do 21 godine. Popodne je ista procedura tako da oba trenera dnevno na terenu dokazuju više od šest sati.

Na konferenciji za novinare bila je s njima i doktorica Vesna Janko Radovan, koja je važna u više navrata naglašena: „Osim toga, liječnica mora težiti biti dostupna djeci i apsolutno cijelom danu, a treba biti zamijenjena za tate i mame, a potrebno je da radi o djecoj koji bi trebao biti prvo spavanje izvan doma. Brinem io prehrani, razgovarali smo o tome s nešto starijim vratarima u kampu koji je već polako upoznao što je dobro bilo prije, što je bilo nakon treninga. “

Za kraj su ostavili „šećer“, Rominu Cotić, Aleksinu suprugu koja pazi na apsolutno sve, od najsitnijih detalja do krucijalnih stvari za organizaciju: „U Ravnoj Gori stvarno imamo izvrsne uvjete, teren je blizu, restoran velik će doći zbog aktualnih događaja ovog puta doručak podijelili u tri etape kako bi bili što sigurni. Malo ćemo se prilagoditi stvarima, ali nema straha, dok smo oprezni i racionalni, pristupne domaće jedinice neće biti problema. “

Spomenimo i da kamp neće više samo „istarski“ pa će i ove godine mladi vrata doći iz susjedne Slovenije (pa kamp je i međunarodni), Splita, Zagreba, Novske, Zadra i naravno Rijeke, da će kamp, ​​osim eventualnih gostiju iznenađenja , posjetite i ekipu HNTV-a.

Organizatori koriste i ovu prigodu da zahvate sve sponzorima, a to su Grawe osiguranje, Santa voda, Ordinacija opće medicine Janko Radovan, Bonin tartufi, Larix Umag, OPG Mauro Laganis te Luxair. Svi oni, zajedno s gore navedenim četvero ljudi ovaj kamp čine jedinstven, i po kvaliteti rada, ali i na nivou organizacije.

Zbog toga, nikoga ne čudi i predivan video koji je objavljen netom nakon konferencije za novinare, koji je lijepa reklama za vratarski kamp Cotić-Starčić. Ipak, bez obzira na atraktivnost videa, i dalje im je najveća marketinška pomoć usmena prije zadovoljnih mladih vratara pa neće zbrojiti da će ovaj kamp biti najbrži, iako je letvica svake godine sve viša…

Facebook komentari