GO SDP-a organizirao humanitarnu akciju ‘‘Omiljeni cvijet Ane Rukavine’’

ČLANOVI SDP-A I FORUMA ŽENA SDP-A PULE PRODAVALI TULIPANE ZA ZAKLADU ANE RUKAVINE
Jučer je na pulskoj tržnici, pod pokroviteljstvom Gradske organizacije SDP Pule i Foruma žena SDP Pule, organizirana humanitarna akcija povodom obilježavanja rođendana Ane Rukavine 28. ožujka. Akcijom se želi istaknuti nužnost daljnjeg razvoja sustava dobrovoljnih darivatelja koštane srži.

Kao i posljednjih godina SDP je donirao prigodne tulipane, omiljeni cvijet Ane Rukavine, koji su se prodavali s ciljem prikupljanja financijskih sredstava za Zakladu Ana Rukavina.

Predsjednici Foruma žena SDP Pule Patriciji Šuster i ostalim volonterima, pridružili su se gradski vijećnici SDP Pule Sanja Radolović, Danijel Ferić i Siniša Gordić te saborski zastupnik i potpredsjednik SDP Hrvatske Peđa Grbin.

Uz ugodno druženje s građanima akcija je ostvarila željeni uspjeh jer su građani Pule prepoznali humanitarni karakter i u kratkom vremenu prikupljeno je više od 2.500,00 kuna koje će biti uplaćene na račun Zaklade Ana Rukavina.     

Ovim putem SDP Pule želi zahvaliti svim sugrađanima koji su sudjelovali u humanitarnoj akciji odvajanjem svog vremena i novca te time dali svoj doprinos financiranju Zaklade kako bi se nastavila dugogodišnja hvale vrijedna aktivnost spašavanja ljudskih života pod geslom "Želim život!".

(rex)

Facebook komentari