Glavna zvijezda Rise up Festivala u Poreču je Sean Paul

RISE UP FESTIVAL POREČ OD 5. DO 7. SRPNJA 2019.
Rise Up Poreč je trodnevni festival koji će okupiti neke od najboljih glazbenih izvođača iz cijelog svijeta čiji su hitovi obilježili ovo stoljeće. Od 5. do 7. srpnja 2019. budite dio nezaboravnog party-a koji će obilježiti početak ljetne sezone 2019. u jednoj od najboljih turističkih destinacija u Europi!

Glavna zvijezda ove godine je svjetski megapopularni Sean Paul, a društvo ćemo među ostalima praviti regionalna zvijezda Željko Joksimović, pa house legenda Hernan Cattaneo, Rasta, Connect, Don Diablo i drugi

PETAK, 5. SRPANJ:

Hernan Cattaneo:

Svjetska najveća progressive house legenda predvodi Rise Up festival u petak 5. srpnja 2019! Smatran je jednim od najvećih južnoameričkih DJ-a i poznat među svojim vršnjacima i ostalima kao El Maestro, Hernán Cattaneo je nesumnjivo ogromno ime na svjetskoj elektronskoj glazbenoj sceni. Pripremite se jer El Maestro dolazi da okrene Poreč naopačke!

After Affair:

After Affair je najtraženiji bosanskohercegovački dvojac sastavljen od dva već dobro poznata DJ-a: Bonjasky & Ivan Z. Dečki svojim nastupima već duže vrijeme obilježavaju regionalnu scenu, ali i šire. Mnogobrojni ljubitelji elektronske glazbe imat će priliku poslušati njihov nastup na Rise Up Festivalu uz ostala svjetska i regionalna imena.

Marin Biočić:

Rise Up Festival svoju ovogodišnju House avanturu započinje sa Marinom Biočićem. Do sada iza leđa ima gostovanja na festivalima diljem Balkana, kao i gostovanja u svim značajnim klubovima i događajima u regiji, svirajući uz imena poput: Steve Lawlera, Matthiasa Tanzmanna, Marka Nastića, DJ Umeka i mnogih drugih. Sada je na red došao Rise Up Festival Poreč!

Bronski:

Svaki njegov set je jedinstveno iskustvo, kao priča s početkom, zapletom i zaključkom koji su mudro smješteni i savršeno prilagođeni vremenu i mjestu nastupa. Josip Bajić zvani Bronski je već poznati član hrvatske glazbene scene i sada dolazi da prenese svoju vibru u Poreč.

LIFE4FUNK:

Još jedno ime dolazi upotpuniti Rise Up underground petak: Life4funk. Uz Hernana Cattanea, After Affair-a, Marina Biočića, Bronskog i Marcela, Life4funk će 5.7.2019 nastupiti na Peškeri! Ljubitelji elekronske muzike će moći uživati uz Hernana Cattane i još puno odličnih regionalnih imena!

Marcel:

Marcel dolazi dati još jednu progresivnu nijansu Rise Up festivalu. DJ koji kombinira minimalne i duboke, ali melodične i progresivne zvukove, dolazi upotpuniti progresivnu priču koju Rise Up Festival ove želi ispričati.


SUBOTA, 6. SRPANJ:

Don Diablo:

Don će biti glavni u subotu 6. srpnja Rise Up festivalu! Nizozemac Don Pepijn Schipper poznat je diljem svijeta kao Don Diablo - jedan od najutjecajnijih disk džokeja na globalnoj sceni dolazi na našu pozornicu u Poreč! Don Diablo je danas jedan od većih svjetskih dj super zvijezdi!

RetroVision:

RetroVision je mladi francuski DJ, producent i remixer. Rangiran je na 62. mjestu listi "1001 Tracklist Producer Charts" 2018. Njegovu glazbu podržavaju neki od najboljih svjetskih producenata i DJ-eva te tisuće fanova širom svijeta. Rise Up Festival je izuzetno uzbuđen što će ugostiti sjajnu mladu Future & Deep House zvijezdu i izgraditi novu veliku elektronsku priču.

Željko Joksimović:

Velika produkcija, neodoljiv glas i nezamjenjiv šarm koji su prisutni na svim Željkovim nastupima jasan su znak da će ovo biti koncert koji će se dugo pamtiti! Jedan od najpopularnijih pjevača, skladatelja i glazbenika Balkana dolazi u Poreč na Rise Up Festival. Uspješno je skladao pjesme za druge umjetnike diljem Balkana i sada imamo priliku ćuti i vidjeti njegov nastup na najatraktivnijoj pozornici u Poreču!


NEDJELJA, 7. SRPANJ:

Sean Paul:

Treći i zadnji headliner Rise Up festivala 2019 je upravo on, legendarni Sean Paul! Najveća Dancehall zvijezda današnjice stiže na Rise Up 2019! Legenda Dancehall-a i Reggaetona, pet puta nominirani i jedanput dobitnik Grammy nagrade dolazi u Hrvatsku, ovaj put u prekrasan Poreč! 7. srpnja nastupit će u uvali Peškera - treći i posljednji dan Rise Up festivala bit će prepun briljantne atmosfere uz vruće ljetne ritmove i hitove.

Rasta:

Stefan Đurić poznatiji kao Rasta, srpski je reper i hip-hop glazbeni producent koji u svoju muziku ubacuje Reggae, R&B i Dancehall ritmove. Prije uspješne solo karijere, Rasta je na muzičku scenu ozbiljnije stigao kao član grupe „Show program“. Iako je to već prošlost, Rasta će se pobrinuti da šou programa na Rise Up Festivalu ne ponestane.

Connect:

Već dvadesetak godina koračaju regionalnom hip-hop scenom, nastupali su diljem Europe i sada je red došao i na Rise Up Festival! Connect će biti dio glazbenog programa na porečkom festivalu i obogatiti muzičke večeri brojnim hip-hop bitovima.

Kukus:

Začetnike novog vala hip-hopa na našim prostorima ne treba puno predstavljati. Od pjesme "Real Slavs" koja je u kratkom vremenu postala internacionalni hit, do spota "Bode Miller" koji je u samo 10 dana prešao preko 500.000 pregleda...


Na kraju, ne propustite priliku da budete dio 15.000 ljubitelja glazbe koji će posjetiti Poreč između 05. i 07. srpnja! Nabavite svoju ulaznicu sada preko http://www.entrio.hr i na svim njihovim prodajnim mjestima i vidimo se na Rise Up-u 2019.!

(rex)

Facebook komentari