“GastroFish Challenge” u sklopu Ribarske noći Ližnjan

SUBOTA, 15. SRPNJA 2017. U 18 SATI, UVALA KUJE
Ove subote 15. srpnja malo mjesto Ližnjan na jugu Istre cijeli dan i noć živjet će i bdjeti za svoju ribarsku tradiciju, za more, riblje specijalitete i - naravno - feštu! Među mnogobrojnim događanjima koja počinju već u  jutarnjim satima a završavaju s noću, velikim koncertom klape Cambi i Koktelsa, svakako se izdvaja jedno zanimljivo kulinarsko natjecanje.

Ideja organizatora Dragana Jovanovića iz pulskog “Gastro kluba” i kolege mu Igora Bubića, bila je suprotstaviti “eksponirane” kuhare-amatere iz televizijskog showa s lokalnim izazivačima, a specijalnost natjecanja je u pripremi isključivo morskih odnosno ribljih jela.

Premijera “GastroFish Challenge-a” očekuje nas na mulu u ližnjanskoj Uvali Kuje ove subote u 18 sati, a natjecat će se i za posjetitelje kuhati pobjednici, finalisti i natjecatelji showa “3,2,1, Kuhaj”: Kristijan Benić i Martin Špaček (pobjednici sezone 2017.), Luka Dančulović i Verica Jovanović (finalisti sezone 2016.) te Ina Zlonoga, Dina Krupić i Hrvoje Hrkać. Stručni GastroFish žiri čine David Skoko, jedan od najcjenjenijih hrvatskih chefova i vlasnik restorana “Batelina", Dragan Jovanović iz pulskog "Gastro Kluba", finalist showa "3, 2, 1 kuhaj" u sezoni 2016., te poznati istarski vinar Bruno Trapan.

Svi zainteresirani potencijalni natjecatelji "GastroFish Challenge-a" mogu se javiti na e-mail info@1gastroklub.com ili telefon 095 666 2810, uz napomenu kako je broj natjecatelja ograničen!  (rex)

Facebook komentari