Gastro događaj za sladokusce, predstavljanje restorana Balkan Express iz Zemuna

„ARUBA PIRATES“ NASTAVLJA SA STILOM, GOST "KUHARSKI MAG" LJUBA STROJANOVIĆ
U Aruba Piratesu 23.Petak i 24.Subota 11.2018 Od 20,00 pripremati će vam odabrane specijalitete zemunskog restorana Balkan Express i dočarati bogatstvom okusa ovaj vrhunski restoran i romantični Zemun.

Nadolazeći vikend prestaviti će gostovanje poznatog  restorana Balkan Ekspresa iz Zemuna i chefa kuhinje Ljube Stojanovića koji će u Aruba Piratesu u dva romatična dana pripremati odabrane specijalitete i dočarati vam okusima -ovaj poznati restoran i romantični Zemun.

BALKAN EKSPRES restoran  sa dugogodišnjom tradicijom smješten je u  Zemunu, iznad Dunava, sa pogledom na zelenilo Banata i u daljini sa pogledom na Beograd.
Tu  stoji posljednji vagon koji nikuda ne putuje ,jer tu se ne žuri, tu se uživa, u pogledu, mirisu zelenila i vode koja teče, a prvenstveno u gastronomiji
Taj  kultni restoran  simbol je  grada na Dunavu , raznovrsna jela, iskusni i nagrađivani kuhari, očaravajući ukusi hrane i bogat  izbora jela čine ga takvim.
 
Chef LJUBA STOJANOVIĆ-koji dirigira ovim čuvenim restoranom je naš prijatelj, zaljubljenik u Istru i Istarsku kuhinju koju uvijek promovira po svim najpoznatijim  restoranima kojima je rukovodio, a nama je čast da je  jedan od  najvećih majstora kulinarstva autor   mnogih jela i iz Aruba Piratesa.

Kao vrhunski majstor gastronomije Ljuba  je  vodio   kuhinje najpriznatijih beogradskih restorana Skadarlijska Tri Šešira, Kalemegdanska Terasa, Klub Književnika i sad je chef u Balkan ekspresu u Zemunu-a ovaj vikend u Aruba Piratesu kuha za vas.
 
Piće dobrodošlice-rakije od dunje,jabuke,kajsije,kruške
                              
Vino-butelja 0,75 MEDEA Malvazija/Teran( za stol od 4 osobe)

Predjelo- HLADNA ZAKUSKA BALKAN EKSPRES

Glavno jelo -TELETINA A LA CHEF (LJUBA STOJANOVIĆ)
SVINJSKA REBARCA NA ŽARU uz prilog

Desert

Rezervirajte svoje mjesto na broj-091 497 6328 (150kn/osobi)
(REX)

Facebook komentari