Galilea, Iglesias i Fuentes se vraćaju u španjolski Alaves

DA LI NAM SLIJEDI NOVI RASPAD SISTEMA...MIRIŠE DEFINITIVNO DRUGA LIGA
Istekom ugovora u NK Istri 1961, Einar Galilea, Daniel Iglesias i Adrian Fuentes nastavljaju svoju profesionalnu karijeru u španjolskom
Alavesu, a to je već prije najavljeno i što se tiče Miereza. A ako Uprava kluba misli da igrači odrade pripreme sa Alavesom, pa da ih onda u tijeku prvenstva vrate u Pulu, nemojte molim vas, zadržite ih u Alavesu.

Podsjetimo se, da se je Galilea pridružio klubu u siječnju 2019. godine te je sudjelovao u 12 utakmica. Fuentes je postao igrač Istre 1961 u kolovozu 2018., a za Istru 1961 je odigrao 17 utakmica i postigao 4 gola. Iglesias se pridružio Puljanima u srpnju 2018., a sudjelovao je u 20 utakmica i postigao jedan gol.
 
Fuentes i Iglesias su na kraju prvenstva dokazali da bi za Istru 1961 bili velika pojačanja u novoj sezoni, ali očito ova Uprava voli raditi sama protiv sebe ili su možda u pitanju neka mutna posla, dok su nesposobni sportski direktori svakako.

Spomenimo još i situaciju s trenerom Igorom Cvitanovićem, koji je napravio red u svlačionici izbacivši lijene i neposlušne Ndija, Nkolola, Caiceda, Savija, Maicona iz ekipe, ostavio dobre, vrijedne i poslušne dečke koji su odmah isplivali na površinu, a tu prvenstveno mislimo na Iglesiasa i Fuentesa.

Početak priprema se ne nazire, traži se novi trener, umjesto da se da prilika Cvitanoviću da nastavi svoj rad pod svojim uvjetima i s kompletnim pripremama. Usput, igrači ni sami ne znaju kad počinju pripreme, a možemo se kladiti da će na klupu doći trener koji će se vježbati na pulskim nogometašima. Jedan od onih koji je bio u kuloarima spominjan Tomislav Ivković sigurno ne dolazi, jer su navodno Upravi rekli da je problematičan, što bi mogao reći da ima svoje "Ja", pa možda nekome to ne odgovara, a to bi mogao biti razlog i otkazivanju suradnje Igoru Cvitanović.

Španjolci, zašto ne učite na greškama drugih (Glover), ali i svojima, zašto to radite ovom napačenom pulskom ljubitelju nogometa, što su vam oni krivi.

Španjolci, zašto niste pogledali u tuđa dvorišta, pa probali upecati na račun Alavesa slobodne kapitalce, pa uz Iglesiasa, Fuentesa, Čondrića, Bosančića probali izgraditi respektabilnu momčad koja bi ušla u borbu za peto mjesto koje donosi Europu, snovi kako ste teški. Naravno za dobru ulogu u prvenstvu svakako bi trebalo poraditi na dovođenju bekova s jedne i druge strane, zatim krila i na poziciji zadnjeg veznog.

Ovako samo možemo konstatirati da nam sezona 2019/20 konačno miriše na drugu ligu. I da za kraj, Španjolci, ja više ovo ne mogu gledati što radite

(Dorijan Vrkljan/foto Istra 1961)

Facebook komentari