Futsal Pula sve bliže naslovu prvaka

2. HMNL ZAPAD: FUTSAL PULA - GORICA 5:3
Futsal Pula je pobjedom protiv Gorice napravila veliki korak ka osvajanju prvog mjesta u 2. HMNL zapad, a usput je iz trke izbacio Goricu. 

Renato Rumbak doveo je Goricu u vodstvo, a preokret Futsal Puli donijeli su Ivan Šulentić i Manolo Bilić. Nakon egala, s kojim se ušlo u posljednjih deset minuta nakon gola u 29. minuti Mislava Baneka za 2:2, domaći dižu ritam i preko Sanela Imširevića u 30. minuti dolaze do 3:2. 

Ubrzo je poentirao Šulentić za 4:2 i bilo je jasno da će teško gosti do pozitivnog rezultata. U posljednjoj minuti je najprije Bilić zabio još jedan za 5:2, pa je Rumbak smanjio za goste na 5:3.

Ovom pobjedom Futsal Pula napravila je još jedan veliki korak prema naslovu prvaka u Drugoj HMNL Zapad, a iako treba respektirati svih, dojam je da ih još uvijek “usporiti” može samo Bjelovar u gostima.

FUTSAL PULA - GORICA  5:3 (1:1), Strijelci: 0:1 Rumbak (4), 1:1 Šulentić (5), 2:1 Bilić (23), 2:2 Banek (29), 3:2 Imširević (30), 4:2 Šulentić (30), 5:2 Bilić (40), 5:3 Rumbak (40)

FUTSAL PULA: Jamičić, Paus, Barišić, Vukmir, Grbić, Lorber, Imširević, Hrgota, Hasanbašić, Bilić, Matković, Šulentić, Nerovčić, Murtić.

GORICA: Ježić, Banek, Rumbak, Čirjak, Šestić, Hercigonja, Čekol, Mostarlić, Marković. 

(rex/foto Elvis Malagić)

Facebook komentari