Finalni poredak Istarska liga TRAP

PROGLAŠENI SU NAJBOLJI STRIJELCI I EKIPE OVOGODIŠNJE SEZONE
Nakon sedam kola Istarske lige u gađanju letećih meta - trap, na strelištu u Novigradu, 5. rujna 2021. proglašeni su najbolji strijelci i ekipe ovogodišnje sezone.
Najbolji, s osvojenim prvim mjestom u ukupnom poretku je ekipa iz Streljačkog Kluba Eustahije iz Divšići kod Marčane, Drugo plasirani su strijelci SD Gusar iz Novigrada, a treći strijelci iz SK Lovac Rovinj-Rovigno.
Najbolji pojedinačno, bili su strijelci iz SK Eustahije, 1.mjesto Mate Sošić, 2. mjesto Manuel Petrić i 3.mjesto Kristijan Jurcan. U kategoriji veterana 1.mjesto Valter Cernogoraz, 2.mjesto Bruno Derocchi i 3.mjesto Romano Orbanić.
Pravo iznenađenje ovog prvog izdanja Istarske lige u sportskom streljaštvu trap bili su Juniori, među kojima je najbolji Diego Duniš s osvojenim prvim mjestom, Carlo Duniš s osvojenim drugim mjestom i Antonio Chiavalon s osvojenim trećim mjestom.
U ime Streljačkog saveza Istarske Županije čestitke najboljima uputio je Moris Popović, tajnik saveza koji se kratko osvrnuo i pohvalio sve klubove organizatore koji su u ime saveza organizirali uspješnih sedam kola. Naglasio je da su ponosni zbog velikog odaziva sportaša seniora, čak više od 40 sudionika, veterana, a posebno Juniora što pruža nadu opstanka sporta streljaštvo u Istarskoj Županiji. Zahvalio se sudionicima, sucima, ostalim pratećim osobama na veoma uspješnoj sezoni i čestitao na ostvarenim visokim sportskim rezultatima.

(REX)

Facebook komentari