Filmski hitovi u Kino Valli

RAZNOVRSNI PROGRAM OVOG VIKENDA U KINO VALLI.
U četvrtak 13. lipnja u Kino Valli stiže akcijski blockbuster Ljudi u crnom: Globalna prijetnja (r. F. G. Gray), s Chrisom Hemsworth i Tessom Thompson u ulogama agenata H i M.  Pred njima su izazovi spašavanje svijeta, ali i suočavanje s krticom u vlastitim redovima.

Prikazat će se X-Men: Dark Phoenix (r. S. Kinberg) u kojemu se X-MEN-i suočavaju s njihovim najnevjerojatnijim i najmoćnijim neprijateljem - Jean Gray. U borbi s novom silom, Jean oslobađa moći koje ne može kontrolirati i razumjeti, a time će povrijediti one koje najviše voli te uništiti sve veze koje drže X-MEN-e zajedno.

Euforija (r. V. Golino), talijanska je drama koja govori o odnosu braća Mattea i Ettora. Matteo je uspješan mladi poduzetnik, šarmantan i energičan, dok njegov brat Ettore predaje u lokalnoj školi, oprezan je i iskren čovjek koje se uvijek držao po strani, u strahu da ne napravi grešku.

15. i 16. lipnja prikazat će se animirani nastavak iz 2016., Tajni život ljubimaca 2 (r. C. Renaud), u kojem se terijer Max suočava se sa životnim promjenama. Njegova vlasnica sada je udana i ima sina, Liama. Max se ponaša zaštitnički prema Liamu, a ponekad i previše.

(REx)

Facebook komentari