FC Barcelona Escola Soccer Camp Umag 2016

UMAG JE DOMAĆIN BARCELONIMOM KAMPU OD 26.LIPNJA!
Umag po prvi put postaje domaćin FC Barcelona Escola Soccer Camp Umag 2016 koji se odvija od 26. lipnja do 1. srpnja na nogometnom kampu Stella Maris Jednotjedni FC Barcelona Escola Soccer Camp namijenjen je djevojčicama i dječacima od 6 do 16 godina koji žele unaprijediti svoju igru i pritom se dobro zabaviti tijekom ljetnog odmora. Nogometni kamp vodi stručan tim visoko kvalificiranih trenera FCB Escola, koji dolaze direktno iz Barcelone kako bi nadzirali treninge i bili prisutni tijekom svih ostalih planiranih aktivnosti. Treninzi su prilagođeni uzrastu igrača, razini igre i nogometnim vještinama mladih sudionika, dok će vratarima biti posvećen poseban program.

Sudjelovanje u FCB Escola kampu u Umagu nudi mogućnost osvajanja treninga u trajanju od jednog tjedna u sjedištu FCB Escole u Barceloni. Nagrada uključuje trening sa nogometašima iste kategorije, upoznavanje sa metodologijom omladinske škole La Masie iz FC Barcelone te igranje na terenima na kojima su svoju karijeru započeli Messi, Iniesta, Piqué i ostali poznati nogometaši diva iz Barcelone.

Osim jednotjednog treninga, postoji mogućnost odabira za ulazak u momčad Team Macsy ili odabir za Team Italia i tako sudjelovati na uskršnjem Turniru FCB Escola u Barceloni 2017. godine.

FCB Escola Camp ima jasan cilj: usavršavanje tehničkih i taktičkih nogometnih sposobnosti uz svakodnevnu zabavu za potpuni odmor.

Izvor: http://www.coloursofistria.com

Facebook komentari