Fažana: posjetili smo završnu plesnu produkciju DND-a

VESELO OBILJEŽEN  ZAVRŠETAK PEDAGOŠKE GODINE
MMC u Fažani sinoć je bio ispunjen do posljednjeg mjesta ; na tradicionalnoj završnoj plesnoj produkciji u organizaciji DND-a Fažana i Općine Fažana. 18-ak plesnih skupina publici je pružilo maksimalan prikaz svega što su tijekom godine sa svojim voditeljima uvježbavali , radili i pripremali, za domaća pa i strana natjecanja.

Profesionalan pristup svakoj izvedbi publika je mogla prepoznati u uigranim izvedbama, uz divne kostime i frizure, te su svi nastupe odradili bez greške, što je publika znala nagraditi pljeskom i navijanjem.

U Fažani smo sinoć uživali u nastupu skupina Vatrene, Venym, Pinky, Sense&Dance, Minix, Art Dance, Virus, Mama mixu - mamama koje su oduševile publiku, Oliviji Malbon, DND-u Vodnjan. Mnogi od njih izveli su i dvije koreografije, a poseban je gost večeri bio Erik Balija, glazbenik, skladatelj i pjevač iz Fažane, sudionik finala tv showa Supertalent na NOVOJ TV.

Načelnica Općine Fažana Ada Damjanac pozdravila je sve plesače, njihove roditelje i pedagoge, zahvalila na nastupu i poželjela im dugo toplo ljeto. Erika Baliju bodrit će s autobusom Fažanaca koji u nedjelju 12. lipnja kreće za Zagreb put finala showa, te je sve skupa pozvala da glasaju za njega. Erik je otpjevao "Fažana stella", "Hvala ti na svemu stari moj", te novu - Milottijevu pjesmu "Homo doma". Također, za kraj svojeg dijela programa odradio je i sjajnu izvedbu "Fažana misto moje", neslužbene općinske himne, te pokupio sjajan pljesak publike.

Na plesnoj produkciji upućena je i molba da se u ove nedjelje glasovima podrži i pulski plesač Devin Juraj ( Sense&Dense) , koji se u posljednoj polufinalnoj večeri Supertalenta 5. lipnja, bori za ulazak u finale. Uspije li Devin u tome, uz Erika Baliju, Istra bi tako imala 2 predstavnika u završnici ovog showa.

Plesna je produkcija u Fažani i ove godine pokazala silne talente najmlađih, ali i veliki stručan rad i trud koji njihovi voditelji ostvaruju u radu s ovom djecom, zbog čega osvajaju mnoštvo nagrada ali i grade svoju osobnost u pravom smjeru.

Čestitke svima i neka im je dugo, toplo ljeto!
(J. Vitasović)

Facebook komentari