Evo kako napreduju radovi na trgovačkom centru Max Stoja - VIDEO

NA GRADILIŠTU BETONSKI RADOVI
Budući velebni trgovački centar Max Stoja na atraktivnoj lokaciji bivšeg kamenoloma prostirati će se na 30.000 četvornih metara površine, uključujući i parking sa 830 parkirnih mjesta. Riječ je o značajnoj investiciji Europske banke za obnovu i razvoj (EBRD), sufinancirane od strane Fonda za kapitalna ulaganja u mala i srednja poduzeća (ENEF), čiji su investitori međunarodne financijske institucije EBRD, EIF, DEG i OeEB. EBRD i ENEF će dokapitalizacijom postati dioničari društva EECF Istra S.à.r.l., u čijem je vlasništvu Trgovački centar Max Stoja d.o.o., projektno društvo osnovano u svrhu razvoja i upravljanja trgovačko-zabavnim centrom u Puli.

Sadržaji budućeg centra bit će raspoređeni u šest nadzemnih etaža. Trgovački sadržaji prostirat će se kroz tri etaže, tu je predviđen i supermarket, dok će dvije etaže biti garažni prostor spojen rampama, a jedna je rezervirana za prostor tehnike.

U planu je i izgradnja prometnog rješenja do Max Stoje.

Trenutno su na gradilištu vidljivi prvi betonski radovi, a sve bi trebalo biti gotovo do jeseni 2018. godine kad je predviđeno otvorenje ovog centra. (D.F./M.A.)

Video vezan uz članak

Facebook komentari