Euroherc donirao 50 tisuća kuna humanitarnoj udruzi „Naš san njihov osmijeh”

„20 DAROVA ZA 20 GODINA"
Posebno svečarski bilo je, 5. lipnja 2012. godine, za Humanitarnu udrugu „Naš san njihov osmijeh". U sklopu Eurohercove akcije „20 darova za 20 godina" povodom obilježavanja 20 godina poslovanja uručena je jedanaesta donacija od 20 planiranih, čija ukupna vrijednost iznosi milijun kuna.
Akcija je okrenuta prema mladima koji će danas sutra imati svoje obitelji, kao i onim najmlađim članovima društva s porukom kako ih kao zajednica imamo obvezu usmjeravati na njihovom životnom putu.
Donaciju u iznosu od 50.000 kuna za nabavu knjiga i školske opreme, Humanitarnoj udruzi „Naš san njihov osmijeh", Igoru Lopariću, predsjedniku Udruge, uručila je Ines Trošić, direktorica prodaje, Podružnica Pula Euroherc osiguranje.
Udruga „Naš san njihov osmijeh" djeluje od 2009. godine, s ciljem promicanja humanitarnog rada, volonterstva i pomoći socijalno ugroženim građanima, na području Pule, Istre, a prema potrebi i na nacionalnoj razini. Udruga broji 40 redovnih članova i 80 stalnih volontera, surađuje s većinom istarskih gradova, najviše s Gradom Pulom, Istarskom županijom te mnogim udrugama civilnog društva na području Istre, Rijeke i Zagreba. Najvažniji su im partneri upravo građani-volonteri i poslovni subjekti diljem Hrvatske.
Iza udruge su brojni humanitarni projekti i akcije usmjerene prema ugroženim obiteljima, nezbrinutoj djeci, beskućnicima, brojnim pojedincima i svima onima kojima je pomoć zaista dobrodošla.
Podizanjem svijesti o problemima drugih podižemo i osobnu kvalitetu života, jer dok ne pomaknemo i ne poboljšamo sebe, drugima nećemo biti od koristi. Ova donacija posebno će razveseliti najmlađe jer je usmjerena za kupnju knjiga i školskog pribora.
„Hvala Eurohercu što je ovom vrijednom donacijom izmamio osmjeh na lice našoj djeci, a upravo se za taj osmijeh naša Udruga i bori u svom svakodnevnom radu", uz toplu zahvalu rekao je g. Loparić.
Program aktivnosti Euroherca predviđen je za 20 druženja diljem Lijepe naše. Akciju možete pratiti na 20godina.euroherc.hr i budete li u prilici svakako se pridružite! (REX)
 

Facebook komentari