Četiri su osobe teško ozlijeđene u prometnoj nesreći kod Ćepića

U SUDARU TRI AUTOMOBILA PETERO OZLIJEĐENIH
U prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu, 10. kolovoza oko 8,30 sati na državnoj cesti D-500 kod mjesta Ćepić, pet je osoba ozlijeđeno.

Nesreća se dogodila kada je 45-godišnji državljanin Njemačke upravljao osobnim automobilom  Opel Zafira, njemačke registarske oznake iz smjera tunela Učke prema Vozilićima. U jednom trenutku iz neutvrđenih razloga prešao je na kolničku traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera, gdje se frontalno sudario s osobnim automobilom BMW, poljske registarske oznake, kojim je iz smjera Vozilića upravljao 44-godišnji državljanin Poljske.

Od siline udarca automobil Opel se odbio i vratio na svoju prometnu traku kada je u njega udario osobni automobil Seat Leone, kojim je iz smjera tunela Učke upravljao 37-godišnji talijanski državljanin.

Osim 44-godišnjeg Poljaka koji je teško ozlijeđen, u prometnoj nesreći koja se dogodila danas kod mjesta Ćepić, teško je ozlijeđena 52-godišnja Poljakinja, te dvoje djece njemački državljani. Vozač Opela, 45-godišnji njemački državljanin, koji je izazvao prometnu nesreću, lakše je ozlijeđen. Protiv njega se nadležnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

(REX/FOTO ilustracija MUP)

Facebook komentari