ESC Life i Ponor ovog petka u klubu Kotač

PETAK, 8. VELJAČE U 22 SATA
I ovog će vikenda klub Kotač biti centar zanimljivih glazbenih događaja. U petak 8. veljače Kotač i PDV records predstavljaju koncert koji će održati dva zagrebačka autorska benda, ESC Life i Ponor.  

ECS Life je indie-pop bend koji djeluje od jeseni 2013. godine. Njihov zaštitni znak su zarazne pop melodije praćene distorziranim gitarama. Tri godine nakon nastupnog, hvaljenog albuma prvijenca "Access All Areas", te godinu i pol nakon split 7" vinila s austrijskim bendom Remedy, bend se tijekom ljeta 2018. napokon zatvorio u studio. Plod tog studijskog rada je njihov drugi album „Born To Be Mild“ koji je ovih dana izašao za zagrebački PDV records.
      
Ponor je četveročlani bend iz Zagreba osnovan u studenom 2011. godine. Članovi benda zadnjih petnaestak godina bili su aktivni u mnoštvu nezavisnih bendova koji su ostvarili zavidne rezultate u okviru regionalne i europske scene. Bend zvučno balansira između hardcore, punk i metal zvuka. Iza sebe imaju dva albuma, „Ovo Je Kraj“ i „Prah i Pepeo“, oba u izdanju PDV recordsa. Koncert počinje u 22 sata a ulaz je 40 kuna.

U subotu 09. veljače na rasporedu je četvrto izdanje programa „Kad bi zidovi pričali“, na kojem gosti s pulske kulturne i javne scene predstavljaju izbor glazbe koju oni najčešće slušaju u udobnosti svog doma. Ovaj put gost je osebujni pulski DJ i dizajner Teddy Lee. Program počinje u 20 sati a ulaz je besplatan.

(REX)

Facebook komentari