Erik Balija traži osobnog asistenta: „Bez njega, sve bi stalo“

OTVORENE PRIJAVE ZA POSAO OSOBNOG ASISTENTA
Glazbenik iz Fažane Erik Balija ponovno traži osobnog asistenta, jer mu je dosadašnji dobio posao u struci. Posao je to od 4 sata dnevno tijekom radnog tjedna s plaćom od 2000 kuna plus 400 kuna za putne troškove. „Pijemo kave, idemo na sastanke i probe, ja sviram, a on sluša“, opisuje ovaj posao Erik Balija kojemu je osobni asistent prijeko potreban kako bi nastavio sa svojim čestim glazbenim angažmanima i suradnjama. „Bez osobnog asistenta sve bi stalo“ – ne bi bio u mogućnosti odlaziti na tjedne probe s harmonikaškim orkestrom i zborom, a kako stižu i topliji mjeseci spremaju se mnoga nova događanja. „Spremam se snimiti album na čakavskom narječju“, ističe Balija i dodaje da će njegov osobni asistent imati mogućnost dodatne zarade kada počne ljetna sezona i koncerti.

Traži se:
- Muška osoba od 20 – 35 godina (ili izvan ovih okvira, no dobre fizičke spreme)
- Vozačka dozvola (nije potreban automobil)
- Pula, okolica Pule ili Fažana
- može biti student ili nezaposlena osoba, a može biti i zaposlena osoba koja stigne uz svoj posao raditi i kao osobni asistent

Opis posla: 
- Fleksibilno radno vrijeme, po dogovoru
- 4 sata dnevno tijekom radnog tjedna
- Plaća: 2000 kn + 400 kn putnih troškova
- Dodatna zarada za vrijeme koncertne sezone

Erik Balija boluje od cerebralne paralize, no i u kolicima uspijeva pratiti svoje snove koji ga vuku prema glazbi i glazbenoj karijeri. Iza sebe ima mnoge nastupe, a ističe se i onaj u finalu emisije Supertalent prije tri godine, kada je postao poznat i široj hrvatskoj publici. Pjeva s klapom, u duetu, triu, a svira i klavijature i usnu harmoniku. Da bi nastavio s ovako aktivnim životom te i dalje pratio svoju ljubav za glazbu, potreban mu je osobni asistent koji će mu najviše pomagati s prijevozom na probe i druga događanja. 

Erik osim toga ističe da je sa svim svojim osobnim asistentima i dalje u dobrim odnosima i da mu oni još uvijek pružaju pomoć i podršku.

Svi zainteresirani mogu se javiti na e-mail: erik.balija@gmail.com.

(REx/Renata Šimić)
 

Facebook komentari