Želite li očistiti fasadu svoje kuće od algi i gljivica?

IMAMO ZA VAS RJEŠENJE U CORBISU PULA (SAMO NAZOVITE 052/387-100)
Želite li očistiti svoju fasadu umjesto da je farbate ili mijenjate, imamo za vas rješenje od sada i u Puli i to u Corbisu koja je zastupnik za Istru firme Frosting d.o.o.

Poslovi koje Corbis i Frosting rade su 100% uklanjanje algi i gljivica sa fasada, a koriste i jedini potpuni sustav za zaštitu fasade. Radi se nježnoj metodi čišćenja sa slabim pritiskom, te nema troškova skele jer se radi sa priključcima koji su dugački i 10 metara, pa je samim time i čišćenje jeftinije, a za to dobijete i do 5 godina jamstva bez pojave novih algi.

Potrebno je samo da nazovete Corbis telefon 052/387-100 ili pošaljete upit na njihov info@corbis.coop.hr i dogovorite dolazak ekipe na teren. Na fotografijama možete vidjeti razliku fasade nakon čišćenje i onu kako je prije izgledala.  

Posljednjih godina sve smo više suočeni s pojavom pojačanog rasta algi i gljivica na fasadama. I dok njihovu prisutnost na starim objektima smatramo logičnom posljedicom dugotrajne izloženosti utjecaju atmosferilija, pojava algi i gljivica na novim objektima je nepoželjna i smatra se nedostatkom. Istraživanja pokazuju da je učestala pojava algi i gljivica izravno povezana s potrebom za što učinkovitijom toplinskom zaštitom koja je postala obvezan segment u cilju poboljšanja energetske učinkovitosti zgrada.

Vrlo je važno napomenuti da je obrast na pročeljima isključivo estetski nedostatak, a nikako funkcionalni.

Fasadne konstrukcije na kojima je primijećen izražen rast algi i gljivica su povezani sustavi za vanjsku toplinsku izolaciju (ETICS sustavi), fasade pod djelovanjem vlage uvjetovane konstrukcijskim detaljima, ventilirane fasade, a nalaze se na objektima koji su u blizini drveća ili grmlja, u blizini rijeka, potoka, jezera i sl., u područjima s čestim maglama i u nizinama i kotlinama.

Uklanjanje algi pomoću Hermes tehnologije čišćenja

1. KORAK: PREDOBRADA
    
Za uklanjanje pora algi koristi se Hermes HF1 čistač fasada. Već nakon nekoliko minuta vidljiv je jasan učinak. Ovisno o podlozi i stupnju zaprljanja vrijeme primjene može potrajati više ili manje. Alge se odvajaju od podloge tako da se mogu nježno isprati u sljedećem koraku.

2. KORAK: ISPIRANJE

Nakon završetka prvog koraka, ispiranje površine fasade može početi. Otopljene nečistoće nježno se peru koristeči ravnu mlaznicu raspršivača s niskim tlakom pritiska. Zbog velike udaljenosti mlaznice (oko 50cm) fasada ostaje neoštećena.

3. KORAK: PRIMJENA ZAŠTITE FASADE
    
Ovaj korak razlikuje ovu metodu od konvencionalog čišćenja fasada. Kako bi se spriječilo obnavljanje ubrzano obnavljanje algi, čista fasada bez algi i gljivica se tretira s našim transparentnim sredstvom za dezinfenkciju Hermes HFS zaštita fasade. Zbog velike dubine prijanjanja zaštita se upija u fasadu i ima trajni učinak protiv algi i gljivica.

(REX/pp)

Facebook komentari