Ekskluzivni gala koncert Josipe Lisac

ZVIJEZDE U KAŠTELU – SAVIČENTA, 3.SRPNJA
Sa početkom ljeta započinje i serija koncerata pod nazivom “Zvijezde u Kaštelu”  u prekrasnoj Savičenti. Prvi koncert ove godine održati je jedina prava hrvatska diva, Josipa Lisac. Nakon dosta godina nastupa ponovo u Istri, što će zasigurno razveseliti sve njene obožavatelje na ovim prostorima. Organizator koncerta, Agencija Vozila iz Labina, već je surađivala sa Jospim na koncertu u Rijeci, koji je bio rasprodan. Već su tada svi izrazili interes na njezinim nastupom u Kaštelu u Savičenti, prostoru kao stvorenom za ovakav tip glazbe.
Josipa Lisac prisutna je već dugi niz godina na hrvatskoj estradi, uvijek svoja, uvijek originalna i uvjek u vrhu popularnosti. Sama njezina pojava je pravo osvježenje na našoj sceni, a glazba, tako lijepa i tako drugačija, već godinama privlači nove poklonike. Na svojim koncertima Josipa uvijek mijenja svoje pjesme, mjesi ih poput tijesta, oblikuje, daje im novi duh..Upravo stoga i skladbe iz 70-tih djeluju jednako sviježe i moćno i danas, četardesetak godina poslije..
Pokrovitelj koncerta je Općina Svetvinčenat, koja se iz godine u godinu profilira kao kulturno središte Istre, te koja će i ovim koncertom doći pod lupu hrvatske javnosti.
Ponovo vrhunska produkcija i velebni Kaštel uz milozvučni glas Josipe Lisac i bravure njezinog pratećeg benda, ne ostavljaju nam prostora za odmak. U subotu trećeg srpnja svi će putevi voditi u pitoresknu Savičentu.
Jedna će zvijezda pjevati pod toplim istarskim zvijezdanim nebom..
Karte za ovu glazbenu poslasticu mogu se kupiti u pretprodaji u TZ Općine Svetvinčenat , Centar Cd shopu u Puli, Frizerskom salonu As u Pazinu, Foto Festivalu u Buzetu, TIC i Kartomatu u Rijeci, Agenciji Vozila i Caffe baru Valentino u Labinu, te na stranicama www.kulturaplus.hr.
Informacije i rezervacije na www.vozila.hr i telefon 052 853 333. (REX)


Facebook komentari