Ekipa Istre prvi put ekipno prešla magičnu granicu od 3500, oborivši 3508 čunja

ADMIRAL - ISTRA 2:6
Kuglačice Istre su u subotu, 10.10. gostovale kod jako dobre i teško pobjedive ekipe Admirala na domaćoj kuglani u Zagrebu. Nakon čvrste i borbene igre od samog početka, rezultat je na kraju bio 6:2 za Istru te su tako donijele kući dva važna boda.

Utakmicu su otvorile Nataša Ravnić sa 605 oborenih čunjeva i Maja Nanić sa 602 oborena čunja. Tim rezultatima dale su do znanja domaćim igračicama da su Istranke spremne na veliku igru. Kada prvi par povede sa 2:0 i 60 čunjeva prednosti onda je lakše i ostalim igračicama krenuti u igru.
Drugi par u sastavu Valentina Pavlaković i Katja Oplanić igraju nerješeno ali su povećale broj čunjeva u svoju korist na 85.
Onda u zadnji krug ulaze Marijana Liović i Nikolina Pavlaković. Zbog povrede Nikolinu u 21 hicu mijenja Sindy Jelenić koja je igrom opravdala svoje ukazano povjerenje. Marijana Liović nadahnuta postignutim rezultatima ostalih suigračica i rasterećena brige za pobjedom igra maestralno i tako obori  641 čunj.
Ekipa je tako po prvi puta ekipno prešla magičnu granicu od 3500, oborivši 3508 čunja. Treba čestitati svim igračicama na borbenosti i htijenju.

Slijedeći susret Istra igra na domaćoj kuglani, a u goste dolazi ekipa Splita. Na žalost utakmica se još uvijek mora igrati bez gledatelja, ali ljubitelji kuglanja mogu pratiti prijenos u živo u subotu, 17.10 sa početkom u 12 sati.

(Rex)

Facebook komentari