Edukativno-glazbena radionica za djecu od 4 do 6 godina ‘U ritmu čitanja!’

GRADSKA KNJIŽNICA POREČ, PETAK, 18.10. U 17 SATI
Draga djeco,
od svojega najranijeg djetinjstva osluškujemo i prepoznajemo zvukove iz svoje blizine, glasove roditelja, zvuk omiljenih šuškalica, glasanje životinja, melodije poznatih pjesmica...
A upravo dječje pjesmice i brojalice u ranoj dobi potiču vašu kasniju sposobnost za učenje i emocionalnu stabilnost te vam obogaćuju rječnik. Mnogi od vas uživaju u plesu, vole se kretati uz vesele ritmove. Ovogodišnja je manifestacija Mjesec hrvatske knjige, koji obilježavamo od 15. listopada do 15. studenog, posvećena upravo glazbi, a njezin je moto U ritmu čitanja!
Stoga vas pozivamo da nam se pridružite na glazbeno-plesnoj radionici u Odjelu za djecu i mlade Gradske knjižnice Poreč, u petak 18. listopada 2019. godine u 17 sati. Pod stručnim vodstvom profesorice Marijane Gulić, pjevat ćemo i plesati U ritmu čitanja!
A kako? Doznajte!
Molimo vas da svoj dolazak najavite najkasnije do petka u 10 sati na broj telefona 434-196. Radionica je namijenjena djeci od 4 do 6 godina.
______________________________________

Na ovom događanju moguće je fotografiranje/snimanje, a u svrhu objave na službenoj internetskoj i Facebook stranici Gradske knjižnice Poreč kao organizatora, i/ili trećih strana kao organizatora. Ukoliko ne želite biti fotografirani/snimani, molimo vas da nas obavijestite.
Gradska knjižnica Poreč

(Rex)

Facebook komentari