Dupla kruna i ove godine otvara svoja vrata

PETA GODINA LJETNOG NOGOMETNOG KAMPA ZA DJECU POČINJE 24. LIPNJA
Ljetni nogometni kamp „Dupla kruna“ već petu godinu za redom zbližava svu djecu koja vole nogomet i druženje s vršnjacima.

Uobičajen dan u kampu započinje na terenima Tivoli koji se nalaze na Velom vrhu, gdje djeca uče osnove nogometa sa svojim licenciranim trenerima, a nakon višesatnog druženja i igranja na otvorenom po njih dolazi autobus koji ih vodi do Puntižele u restoran Istrijanka. Nakon ručka djeca odlaze na plažu gdje se nastavljaju aktivnosti na moru.

Novost: ATLETIKA

Od ove godine, djeci se nude i svakodnevni treninzi atletike s prof. kineziologije Valentinom Vuković. Atletski treninzi od iznimne su važnosti za razvoj snage, motorike, koordinacije, brzine i eksplozivnosti te za učenje pravilnih tehnika trčanja.

Umjesto uz mobitele, djeca provode dane družeći se na otvorenom

Budući da se nalazimo u vremenu kada je utjecaj tehnologije pogodio najviše klince, sama vizija kampa vraća sjaj starom načinu odrastanja. Igranje na otvorenom, treniranje i druženje oblikuje svako dijete u društvenu osobu sklonu prilagodbi na okruženje i ljude oko njega. Uz same nogometne aktivnosti, kamp uključuje i brojne druge radionice i aktivnosti poput literarne grupe, društvenog i likovnog kutka, kako bi svako dijete našlo ponešto za sebe.

Kako bi roditelji bili što bezbrižniji, u samu cijenu uključena je i polica osiguranja od nezgoda i ozljeda.

Uz sve navedene pogodnosti koje su prethodno spomenute, postoje još mnogobrojna iznenađenja i darovi koje klince čekaju tijekom kampa.

Budući da su polaznici kampa djeca od 5 do 15 godina, zbog brojnih školskih obaveza, kamp započinje tjedan dana nakon završetka školske godine odnosno 24. lipnja. Traje četiri tjedna od 8 do 16.30 sati, dok je vikend posvećen provođenju vremena s obitelji.

Za upis u kamp kao i brojna druga pitanja obratite se na broj telefona 099/251-7417.

MAIL : duplakruna@yahoo.com

FACEBOOK: Nogometni kamp dupla kruna

Kako je protekao kamp prošle godine, možete pogledati u video prilogu.

(REx/Foto: arhiva, video: Renata Šimić)

Video vezan uz članak

Facebook komentari